Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
119
Cevap
14828
Tıklama
94
Öne Çıkarma
Cevap: Vapurda Mastürbasyon Yapan Şerefsiz (7. sayfa)
M
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Adana'da 70 yaşındaki teyzeye zorla tecavüz etmeye kalkışmıştı bir adam. Direnince de dövmüş kadının yüzü mosmordu. Ellerinden gelse ölüye tecavüz eder bunlar.(bunu yapan da vardır eminim)

Edit: 80 yaşındaymış!
HABER LİNKİ

"Adana'da yaşanan olay okuyan herkesi isyan ettirdi. 80 yaşındaki 6 çocuğu, 11 torunu, 14 de torununun çocuğu olan Fatma Altunöz, evli ve iki çocuk babası 54 yaşındaki İ.M. tarafından saldırıya uğradı. Tecavüze kalkışan İ.M., Altunöz direnince yaşlı kadını darp etti."
Bu haber yalanmış ben araştırdım da medya denen pislikler olayı başka yöne çekmiş sırf reyting olsun diye hırsızlık olayı imiş olay


Üstteki olaya gelirsek sanırım bu zerzevat bir çeşit fantezi yapıyor yakalanma hissiyatından o anki durumdan sanırım haz alıyor ve bu işe girişiyor yani bir tecavüz felan değil fakat taciz var bir kadını önüne koysan soyunuk genede atlamaz sanırım böyle bir kafa var çünkü hiçbir yarım akıllı yakalanacağını bile bile böyle birşeye bulaşmaz.Deli cesareti gerekli insan içine çıkılmaz bir durum bir yerlerden güç alıyorlar demek ha bu sorunun başında esas nokta sanıyorum cinsel ihtiyacını giderememek zira artık eskisi gibi zorlada olsa görücü usülü ile kolay yönden evlendirilmiyor kimse eşte bulamıyorlar ha olduda evli olup böyle birşey yapıyorsa o zaman meydan dayağını haketmiştir.



S
5 yıl
Binbaşı

Vapurdaki yaşadığı skandal anları cep telefonu ile görüntüleyen mağdur Zeliha Milli’nin teşhis için emniyete çağrıldığı öğrenilirken  Rıza E.'nin 'Çocuğun cinsel istismarı', 'Rahatsız etme' suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.

Bu ... Evladı zaten baştan sabikaliymis keşke devlet amerikadaki gibi sistem yapsa tecavuzculerin bi yerine gps ekliyorlar hapisten çıkınca, sende indirdiğin uygulamayla kendine birkaç km yakındakilerin hepsinin resmini konumunu vb görebiliyorsun.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
5 yıl
Er

Evet buna topluca yarıldık.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sissil
İ
5 yıl
Yüzbaşı

Her şeye özgürlük diyorsunuz adam da uygulamış özgürlüğü





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 10 Ekim 2019; 0:54:7 >

S
5 yıl
Yarbay

Tam tersi aslında, ne kadar tabulaştırırsan o kadar sapıklaşıp, böyle senin gibi potansiyel tecavüzcüye dönüşülür. Daha ortadoğuya ilerlediğimizde, çarşaftan kazara bilek falan görürse tahrik olup tecavüze kalkışanlar oluyor. Yani orangutanlığın sonu yok. Sen eğer ayıoğlu ayı olmazda insan olursan, kadın mini de giyse bakmaz, ilgilenmezsin. Ha bir de muhtemelen senin de dahil olduğun tarikatlara dikkat et, orada küçücük erkek çocuklara bile tecavüz ediyorlar, artık neyin teşviği varsa.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hüseyin**
S
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Bakış açın düşüncelerin o kadar dar ki.. yazacağın kitapta bu anlattıkların gibi çoçuk masalı olur. Bu anlattıklarınla ancak çocukları kandırabilirsin..
Şimdi iyi oku kitap yazacak kardeş belki birşeyler kaparsın.

Aslan demişsin bilinci yoktur. Eyvallah. Zaten hemen anlamanı beklemem hata herkesin kapasitesi aynı olmuyor.
Aslan da diğer hayvanlar gibi istekleri ne ise ona ulaşmak için herşeyi yapar. İnsanlarında hayvanları içindedir. Yani nefisleri. O nefis ki bin Aslan kuvvetinde istek ve arzuları okadar doyumsuz ki dünyalar onun olsa yine doymaz. Aslan bi ceylanla belki gözünü doyurur üç gün bişeye musallat olmaz ama insan öylemi heyy hatt..

Ama insanları hayvanlardan ayıran bi şey daha var.
Ar duygusu utanma.. ne derler düşünceleri.. bazıları bunlara ihtiyaç duymadan direk akıllarıyla işi kontrol edebiliyor. Ama bazılarımız o kadar şanslı değil bu şahıs gibi ruh hastalarıda mevcut ve aleni bir şekilde yatak odasında yapacağı işi vapurda yapma rahatlığını bulabiliyor. Bunun sebebi suçu ise sokakta yatak odasında gibi rahat gezen hanım kızlarımızda.Tabi hemen linç kampanyası normal. Ama evde yatak odasında giyeceği kıyafetleri bedenleriyle teşhir eden kadınları kınamaya iş gelince hemen yobaz geri kafalı oluyoruz.
Son olarak Ahlaksızlık bu kadar yaygın olursa bu ahlaksız sapık ruhlu insanları daha çok görmemiz normal. Adam der toplumda zaten ar edep haya yok. Onlar utanmıyorsa ben hiç utanmam der ve yapar...
Kitabına bunları da yaz diyeceğimde ilk önce anlamanı ümit etmeliyim....

Alıntıları Göster
İnan kelime yok sana karşı ifade etmek için. İsteyen istediğini giyer sanane, sizene. Bırakın artık hastalıklı düşüncelerinizi bahane sürerek eyleme sokmaktan. Bunu yapan tacizcidir, savunanda sapıktır, sapkındır. Ne bok yiyorsanız gidin evinizde yiyin. Hatta çıkmayın siz evinizden belki bir işe yararsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

şu yorumlara bak ne kadar gerikafalı yobaz varsa toplanmış acınası bir durum



S
5 yıl
Yarbay

Ayıptır ya, resmen ulu orta kadınlara karşı şeyini çıkartıp mastürbasyon yapan sapığı bile din kisvesi altında savunmaya çalışan münafık ahlaksızlar var. Dikkat edin münafık diyorum. Bunların sözde savunduğu müslümanlıkla falan yakından uzaktan alakaları yok, hatta müslümanlığa zarar bir kesim bunlar. Karşıdaki kadınlar zaten görünmüyor bile ama velhasıl etek giymiş olsun, bu karşılarında mastürbasyon yapmayı nasıl meşrulaştırabilir. Hayvanlar bile bu kadar sapık değil. Nasıl bir nefis yoksunu, bilinç yoksunusun ki, bacak görünce beynini kaybedip bunları yapabiliyorsun. Nasıl bu yaratığı savunabiliyorsun.

Edit: Bu sapık herifi bırakan hakimde nasıl bir acizdir, nasıl bir hukuk savunucusudur ki bu sapığı salıveriyor. Ki daha önce çocuk istismarından cezasıda varmış. Kanunlar mı serbest bırakın diyor? Üsttekiler mi, hapishaneler dolu insan almayın salıverin diyor? Yoksa hakim kendi rızasıyla mı salıyor?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 10 Ekim 2019; 11:6:3 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Teğmen

her cumle ayri bir haklilik iceritor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Spider_hip
S
5 yıl
Çavuş

Kızım madem böyle bir yavsak var bağırsana milleti uyandirsana olaya inmeden vapurdan herifi bir guzel siksinler bir daha kimseye siki kalkik gezemesin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
5 yıl
Yüzbaşı

Savunmaya bakar mısın ‘bacağımı kaşıyorum’ demiş. Ne beğenirsin, bir de salmışlar bu insan müsveddesini...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 10 Ekim 2019; 12:12:8 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
5 yıl
Yarbay

Açık giyinen kadınlar olması erkeklerin tacizini sapıklığını haklı kılmaz. Diğer size itiraz eden insanların dediği gibi sapık insan ne türbanlı ne şortlu dinlemez tecavüzcü adamın zaten ölçüsü olmaz (malum 80 yaşındaki kadına, 3 yaşındaki çocuğa, kediye, köpeğe eşeğede tacavüz ediyorlar). Lakin açık giyinmek erkeği tahrik eder. Çünkü erkeğin kadına olan arzusu fıtratındandır. Hz yusufun iftira olayında kadın davet ediyor hz Yusuf reddediyor. Yani değil açık giyinmek ilişkiye davet etse erkeğe düşen reddetmektir.
Mesela sağını solunu açıp giyinen insanları savunan insanlarda paralarınıda açıkta bıraksınlar. Evet paranızı sağlam kasalardan çalan hırsızlar bile var ama açıkta olunca hırsıza bi nevi davetiye çıkarır. Kapalı yerde olması bi nevi caydırır.
Yani Allah katında açık kadında suçlu tecavüzcü de suçlu. (Allah ın istediği gibi giyinen kadın kılık kıyafet konusunda Allah katında günahsızdır) Kul ister kabul etsin ister reddetsin.
Evet bu dünyada herkes istediği gibi giyinir ama Allah öbür tarafta amellerimizi tartıp ona göre muamele edecek.
Resimde bişe yapmıyor diyenler videoyu izlesin adam bildiğin sapık zaten kameraya çekildiğini görüp itiraz bile etmiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hüseyin**
G
5 yıl
Yüzbaşı

Rezil edelim şu p1ç kurusunu



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
5 yıl
Binbaşı

Tecavüz olaylarına karşı hadım etme durumunu geri getirseler bakın görün bir tane tecavüzcü kalıyor mu...



M
5 yıl
Yarbay

Milletin bi 31 zevki kaldı onunda içine ler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

Verdiğin örnekle zaten anlaşıldı düşünce yapın, vizyonun, kültürel birikimin.

Aslan kafesinin önünde kanlı et gezdirirsen aslan düşünmeden saldırır, çünkü o hayvandır. Bilinci yoktur.

İnsanı hayvanlardan ayıran en büyük etken bilinci ve ahlaki değer yapısıdır. Ahlaklı bir insan ar kafesinden sıyrılmaz! O zaman ahlaksız insanların yapacağı şeyi ne diye normalleştiriyorsunuz? Kadın ne giyerse giysen bir insan ahlaksızlık yapıyorsa o eleştirilir.

Forumda herkes bunu yapanı eleştiriyorken senin çıkıp ahlaksız yapanı tutman, etek giyerlerse bunu yapması normal demen inanılmaz birşey.

Ahlaksız adamın karşısında çarşaflı bir kadın olsa bile poposuna bakıp yapacağını yine yapar. Olay kadının açılmasında değil, adamın ahlaksızlığında.

Sana bunun üzerine kitap yazardım da nafile..

Alıntıları Göster
Kadın çıplak dahi gezse erkeğin bu tip ahlaksızlıklar yapması normal karşılanamaz.Kadın yoldan çıkmışsa erkek gözünü haramdan sakınacak.Kadının ahlaksız olması erkeğin günah işlemesini meşru kılmaz.Bu konularda size katılıyorum.Yalnız konusu açılmışken kadınların erkeklere ettiği eziyete de değinmek istiyorum.Dar pantolonu çeken kendini sokağa atıyor.Ha soyunmuşun ha böyle gezmişin bir farkı yok.Kimse kusura bakmasın kadınlar bunu kendilerine baktırtmak için yapıyor.Yok güzel görüneyim felan bunlar palavra.İster istemez gözü kayıyor insanın.Damarlarımda testo dolaşıyor napıyım yani.Reklamlar, diziler, aklınıza gelecek her yerde kadın bedeni sergileniyor.Kadınlar kendilerine bir et parçası muamelesini mi layık görüyorlar ? Çünkü kadın günümüzde kişiliğiyle, eylemleriyle değil bedeniyle var olmaya çalışıyor.Lafa gelince de kadın hakları rerere rörörö.Ulan kadını metalaştıran asıl sizsiniz be.Örtünmenin önemi burda işte.Kapalı bir kadın dikkatimi çekmiyor ama açık saçık kadınlara gözüm kayıyor.Kapalı kadına bakan da var elbet.Kişi sapıksa uçan kuşa bile hallenir.Fakat biz normal erkeklerden bahsediyoruz sapıklardan değil.Neyse konu çok uzamasın.Kadınlara diyeceğim bu ettiğiniz eziyetin hesabının sorulacağını da unutmayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 14:53:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

Senmisin o 31 çeken yoksa?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
B
5 yıl
Onbaşı

Dünyada her konuda böyle insanlar var malesef. Olayın ''gerçekten yaşanmış olması'' için, bu arkadaş ve onun gibilerin ''olayı görüp, teyit etmesi'' gerekiyor. Eğer ''onlar görmedi ise'', ''öyle bir olay yaşanmamıştır.''


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN