Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
563
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Valve Anti-Cheat ve Steam Hesabı
*
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün önce arkadaşlarla özel maç yaparken hile açıp birbirimizi saçma sapan şekillerde öldürmüştük.Bugün (VAC-Secured) bir sunucuya girmeye çalıştığımda bana artık VAC-Secured sunucularda oynayamayacağımı söyledi.O zaman VAC ban yediğimi farkettim.Banlanalı bir buçuk, ben farkedeli yarım saat oluyor.VAC banın geri dönüşü olmadığını biliyorum ve o banı kaldırtmaya da çalışmayacağım çünkü bu imkansız. Size danışmak istediğim bir konu var.Bu hesapta çok fazla oyunum var ve onları yeni bir hesapta yeniden almak istemiyorum ancak VAC banım profilime damgalanmış ve insanlarda bir ön yargı oluşacağını biliyorum Sizce 0'dan mı başlayayım yoksa VAC ban damgasına rağmen aynı hesaptan devam mı edeyim?



-
9 yıl
Yarbay

Sıfırdan başla hileyle uğraşmak böyle sonuçlar doğurabilir. O vac damgası çok kötü bisey olsa gerek gören damgayi yapistiriyolar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yüzbaşı

Sadece o oyunu oynayamacaksın o kadar devam edebilirsin bu sana kalmış ya da yeni hesaba geçersende Family Sharing aracılığı ile oyunlarını oynayabilirsin bu problem olmayacaktır ama bazı oyunlar 3rd party gibi çalışmadığından dolayı onları satın alman gerekebilir tekrardan.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.