Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
v13.1.1 M.2 nvme yerine sata takmak
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar v13.1.1 versiyon cihaza sahibim ve boştaki m.2 slotu normal sata olan bir m.2 ile doldurmak istiyorum durumu müşteri hizmetlerine yazdığımda bana mutlaka nvme/pcie almam gerektiğini söylediler ama şu an içindeki kendilerinin de takmış olduğu m.2 nvme değil standart bir m.2 sata ben de diğer slota benzer özelliklerde bir m.2 taksam slot uyum sorunu yaşar mıyım?



Y
5 yıl
Yüzbaşı

hocam mecbur diyorlarsa, o slot sadece m2 nvme/pcie destekliyordur. Zaten bu kasada 1 adet m2 sata 1 adet m2 nvme slotu olduğu yazıyordu sitesinde.

Bildiğim kadarıyla slot m2 satayı desteklemiyorsa siz m2 sata ssd taktığınız zaman tanımayacaktır.



G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevap icin tesekkürler izledigim bir video da benle ayni modele sahip birisi icindeki normal m.2 satayi sokup diger slota takti ve ona sorun olmayacagini soylediklerini belirtti sitelerindeki o bilgiyi ben de gordum ama ortada bir belirsizlik var kaldı ki tekbir slot nvme destekli digeri degilse o zaman nvme takmanin amaci nedir ki 2.m.2 sataya biseyler yuklmeye calisinca 2.slotun hiziyla sınırlı kalacaktır diye dusunuyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 yıl
Yüzbaşı

videoyu izlediğiniz kanala mesaj atıp sorun onda sıkıntı olmamışsa sizde de olmaz zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @luckyluke
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ben de öyle düşünüyorum teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @y-prime
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.