Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1208
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uzaktan eğitim macerası(Oyun geliştirme üzerine)
M
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Kendimi kısaca tanıtayım ismim Mazhar. Bir bilgisayar öğretmeniyim. Bugüne burada pek çok haber yazdım, "Kalemler Hakkında Her Şey" gibi belli bir kitleye hitap eden konular açtım. Anlayacağınız yıllardır buralardayım ve sizlerle paylaşımlar yapıyorum.

Başlıktaki konuya yani uzaktan eğitim macerasına gelecek olursak mesleğim gereği çeşitli eğitimler veriyorum. Verdiğim eğitimler arasında oyun geliştirme, kodlama, robotik ve yapay zeka gibi konular yer almakta. Son dönemlerde ise bilgisayar mühendisliği ve yazılım bölümlerinde okuyan üniversite öğrencilerine oyun geliştirme konusunda eğitim veriyordum.

Covid 19 ile bu eğitim yarıda kaldı. Öğrencilerin isteği doğrultusunda bilgi birikimimi bir video platformuna taşımaya karar verdim. Alt yapısını ve popülerliğini göz önüne aldığımda YouTube bu iş için oldukça kullanışlı olacaktı. Tahmin edeceğiniz üzere bir YouTube kanalı açtım. Videoları öğrenciler ile paylaşıyorum. Ancak biri denk gelirse bu konuda kendine bir şeyler katsın diye konuları hiç bilmeyen birine göre anlatıyorum. Düşündüm de evde geçirdiğiniz bu dönemde sizin için de faydalı olabilir.

Oyun geliştirme videoları tamamlandıktan sonra python, arduino, yapay zeka gibi konulara değinmek istiyorum.
İçerik konusunda önerilerinize açık olmakla birlikte değerli önerilerinizi bekliyorum. 

Amacım bir YouTuber olmak değil benim için bir araç olan bu video platformu üzerinden bu tarz  konulara ilgi duyan arkadaşlara bir şeyler kazandırabilmek. Umarım günden güne ekleyeceğim yeni içerikler sizin içinde faydalı olur. Bu arada video sesleri yakın bir zamanda düzelecek. Bu eksiğin farkındayım.



İçeriklerin nereye gideceğini merak eden arkadaşlar için ufak bir örnek


Oynatma Listesi(Şimdilik 8 video olan bu oynatma listesi zamanla güncellenecek)
Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 10 Nisan 2020; 13:28:8 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.