Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
371
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uygun Av Tüfeği
H
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Abilerim merhaba yaşım 15 av meraklısıyım çifte yada tek kırma av tüfeği arıyorum biliyorum yaşım tutmuyor babamın üstüne falan alayım diyorum şöyle 1000-1500 bütçem var sizin önerileriniz nedir abilerim şimdiden teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Yüzbaşı

Yaşın 18 değilse ava çıkamazsınki zaten. Ayrıca yasak avda yakalanırsan tüfeğe el koyuyorlar. 3 yıl bekle sen bişey olmaz. O bütçe ile sıfır çifteyi unut. Basit diye ucuz sandın sanırım ama en ucuz çifte 3000 lira hadi bilemedin 2500 ama imkanı yok sıfırı onun altına düşmez. Bence kendini tek kırma eziyetine düşürme o parayla bi pompalı alınır. Hatsanın 1300 lira civarında pompalısı var. Ben aldım memnunum. Tabi 3 yıla fiyatlar ne olur bilemem. O değilde silah alma yaşı minimum 21 de olabilir onu bi araştır. Ucuzluk istiyorsan en uygunu düz pompalıdır. Yarı otomatik veya çifteler değil aklında bulunsun.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.