Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
690
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uydunet Modem Hk. Sorular
H
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bugüne kadar hızın ve kalitenin yükseltilmesi konusunda yaptığım sayısız başvuruya olumlu yanıt ver(e)meyen TTNET ADSL ile yolların ayrılma vakti yaklaşıyor. Sonrasındaki tercihim -mecburiyetten- Uydunet olacak (zira apartmanda Fiber vs yok).
Uydunet hakkında ise üç sorum var :

1. Niyetim 50 Mb 250 GB tarifesini almak. Bunun için eve gelen kablo tv hattı ile hangi hızı alabileceğimi uzaktan ölçme imkanı var mı ? Yoksa kuruluma geldiğinde mi söylüyorlar. Veya teledünyanın bağlı olduğu TV'de sinyal seviyesi ve kalite ÇOK İYİ olarak görünüyor dolayısıyla hız konusunda herhangi bir sıkıntı veya kısıtlama olmaz diyebilir miyiz ?

2. Netmaster CBC-382D1 DOCSIS 3.0 KABLOLU modemi ethernet ile direkt Airport Express'e bağlayarak kablosuz ağ oluşturabilir miyim ? Bunun için herhangi bir ayar vs. gerekiyor mu ?

3. Netmaster CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 802.11N KABLOSUZ modeminin kablosuz özelliği arayüzden kapatılabiliyor mu ? Niyetim birinci maddede belirttiğim gibi Airport Express'i kablosuz erişim noktası olarak kullanarak kablosuz ağ oluşturmak. Kapatılabiliyorsa yine birinci maddede belirttiğim gibi ethernet ile direkt Airport Express'e bağlayabilir miyim ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...



M
10 yıl
Binbaşı

1. hız konusunda sıkıntı yaşamazsınız 45-49mbps hızı verirler.
2. wan girişi olan herhangi model router,repeater CBC-382D1 DOCSIS birlikte kullanabilirsiniz.
3. CBW-383Z4 kullanmadım şu konuya mesaj atarsanız cevap alırsınız.http://forum.donanimhaber.com/m_93446908/tm.htm




Bu mesajda bahsedilenler: @hakanoz2000
S
10 yıl
Yarbay

TV sinyali çok iyi ise hız konusunda problem yaşamassınız. Modemin wireless' ını kapatıp dışardan router bağlıyabiliyorsunuz...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.