Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
666
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USR modem kurulum sorunu
E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhabalar ürünü usr 9106 kodlu ürünü geçen sene almıştım geçen sene sorunsuz kullandım fakat bu sene yeni bir adsl aboneliği alıp ürünü kurmayı denediğimde sürekli sorunla karşılaştım adsl bağlantısını taktığımda adsl bağlantısı olduğu halde adsl ışığı yanmıyor ya da sürekli yanıp sönüyor easy configuratorden bağlantı yapmaya çalıştığımda ise hat yok diye bir sorunla karşılaşıyorum geçen günlerde kurulumu gerçekleştirmiştim fakat modemin fişini takıp çıkardığımda tekrar bağlantı gitti yeniden kuramadım da yardımcı olabilir misiniz?



B
16 yıl
Yüzbaşı

modem cd sinden driverlerini kur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

cd yok ama modemin bir kurulum programı var ondan denedim o zamanda hat yok diye bir sorunlar karşılaştım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay

en son firmware yükle bence.. önce fabrika ayarlarına dön .. sonra yükle.. aynı modem bende var .. sorunsuz.. eskiden bende de adsl ışığı sürekli yanıp söndüğü oluyordu.. ama şimdi öyle bir sorun yok.. ayarları 192.168.1.1 den kendin gir elle.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam son firmwire 2.5 değil mi onu kurdum o yüklü yine de aynı sorunla karşılaşıyorum
ne zaman fişi çekilip takılsa ip alamıyor adsl ışığı yanıp sönüyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay

bence o zaman hatta bir sorun olmalı.. arızayı bi ara istersen.. aslında modemden de kaynaklanabilir.. ama sanarım garantisi dolmuştur zaten.. aynı sorunlar bende de vardı söylediğin gibi adsl ışığının hiç yanmadığı bile oluyordu.. şansıma düzeldi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 16 Ekim 2008; 9:56:24 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.