Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
493
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB KOPUKLUK YAPIYOR. LOGITECH G213&G402
B
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız



Videoda görüldüğü üzere USB’leri çıkarıp takmam,yerini değiştirmem bir şey ifade etmiyor. Klavye Günde 1 kere oluyor veya olmuyor. Mouse ise yarım saatte bir bunu yapıyor, usb koptu bildirimi ve ardından usb bağlandı bildirim sesi geliyor Bi süre sonra tekrarlıyor. 3 adet usb girişi var bilgisayarımda ve hepsinde bunu yapıyor, bir adet laptop soğutucusu bağlı 3. Olarak onda hiç Bi kesinti olmamasına rağmen mouse’la yer değiştirdiğimde mouse yine kopuyor. Soğutucu kopukluk yapmıyor.Bilgisayarı reset attığımda bu düzeliyor, belirsiz bi süre sonra kendiliğinden tekrar ortaya çıkıyor. Mouse 2 senelik, klavye ise yeni. Kontrol ettim, ettirdim kablolarda Bi kırıklık YÖK, chipset ve diğer bütün bileşenlerin driverları güncel. Windows 10 pro kullanıyorum.

Videoda dakika 1.10'da mouse'u pcnin diğer tarafındaki USB 3.0 slotuna takıyorum ve o düzeliyor gibi gözükse de bilgisayarda bi hareket sağlamıyordu. Sadece ışığı gidip gelmeyi bırakmıştı. Videodan sonra pc'yi kapatıp USB slotlarının kablolarını çıkarıp tekrar yerlerine taktım, sorun hala devam ediyor...


Pc marka model: Acer aspire v3-571g



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.