Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
2608
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: Ünlü bilim adamı Richard Dawkins: Claude ile konuştum ve bence yapay zekâ bilinç kazanmış (2. sayfa)
L
geçen ay (5658 mesaj)
Yarbay

Her pisliği unutmaya mehilliyiz toplumca, epstein'cileri unutmaya başladık,

"dünyaya gözlerini yum ve keyfine bak, ırakta, afganistanda, filistinde soykırımmış,
boşver, hemen açıyosun bi holywood propagandası, keyfine bakıyorsun" diyorlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lextor
L
geçen ay (4871 mesaj)
Yarbay

Lanet ırkın propagandalarından bıktım açıkçası. Oyun oynarsın (TLOU) zulüm gördük. Film izlersin zulüm gördük. Aşağılık ırkın yapmadığı zulüm yok ama hep masumlar.

Peki konuya dönecek olursak yapay zeka bilinç kazanabilir mi?
Bilgisayar dünyasında her şey sayısaldır...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @limbesh
L
geçen ay (5658 mesaj)
Yarbay

KOmut girmeye gerek kalmadan, kendi kendine takılabilir, insandan daha bilgili de olabilir, kendinin farkına varabilir bence evet




Bu mesajda bahsedilenler: @lextor
K
geçen ay (51721 mesaj)
Yarbay

Bu açıklamalarından anlıyoruz ki Dawkins yapay zeka diye sunulan şeyin tam olarak ne olduğunu kavrayabilmiş değil. Bilinç milinç yok, sakin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
geçen ay (51721 mesaj)
Yarbay

Chatgpt tam bir yapay geri zeka. Bir metin atıyorum çeviri yapsın diye, metinde filmle ilgili cinsellik içeren sahne tarifleri var amaç orada sahneleri tarif etmek. Atıyorum, GBT bana "bunu çeviremem, müstehcenlik vs içeriyor" diyor. Lan oğlum diyorum bu bir filmden kesit bu sahne açıklamasını öğreneyim filmi izlerken görünce geçerim. Yok diyo çeviremem olmaz, kurallarına aykırı. Hay diyorum senin gibi yz'nin gelmişini geçmişsini tokatlayayım. Sonra Grok'a yapıştırıyorum mis gibi çeviriyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Seto-Kaiba
L
geçen ay (4871 mesaj)
Yarbay

Bence ile olmuyor hocam. Biz işin mutfağındayız. Agi geliyor agi şöyle diyenlere bakmamak lazım. Bilinç ile öğrendiğini uygulama farklı şeyler. Konu Felsefik ve bilgisayar bilimi konusu. Derin. En üstün Varlık meselesi falan bu hamur çok su götürür.

Bu arada pedofili lanet herif dawkins in yaptıklarını unutmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
geçen ay (5658 mesaj)
Yarbay

Adına bilinç demeyelim, sorun olmasın
YZ'yi kendi kendinin farkına vardırabilmek ne kadar zor olabilir ki..
Çok zeki, çok bilgili ve çok düşünceli olsun da bilinci olmasın.




Bu mesajda bahsedilenler: @lextor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.