Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Üniversiteler
S
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Sizce tr’deki çoğu üniversitenin, bir üniversite olmak için gerekli niteliklere sahip olmadığı halde üniversite adı altında eğitim vermesine izin verilmesinin en büyük sebepi nedir? Bu sorunu bizim yaşımızda insanlar görüyor da yıllarca eğitim alanında ihtisas yapan bakanlıkta çalışan yetkili isimler görmüyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yüzbaşı

görüyorlar bunun sebebini her yerde anlattım tekrar anlatıyorum türkiye nüfusu kadar büyümedi maalesef her sene 1 milyon kişi mezun oluyor liselerden 1 milyon tane iş var mı sence türkiye de aç bakalım iş ilanlarına bak. üniversiteler tamamiyle bu birikmeyi geciktirmek için kuruluyor kimse de gıkını çıkarmıyor bundan tam 7-8 sene sonra bu birikme dayanılmaz bir yere gelicek insanlar vasıfsız işlere tanıdıkla girmeye başladı bunun sonu çok belli gelen mülteciler daha da kötüleştirdi durumu eğer gelecekte çok güzel hayalleriniz var ise şimdiden gidin buradan



M
3 yıl
Er

2023'te gelecek olan koalisyonun ilk olarak buna el atması lazım ama sanmıyorum. Aynı terane devam eder, bu ülkenin yönetiminden bir halt olmaz.



M
3 yıl
Er

Mesela böyle bir şey yaptılar diyelim. Sayısalda ilk 50 bin, eşit ağırlıkta 20 bin vs. şekilde bir sınırlandırma getirdiler. Geri kalanlar üniversiteye gidemeyecek. Bu sefer muhalif kesimdeki insanlar bile yönetimin kararından dolayı çocuklarının üniversitesiz kaldığını düşünecek ve karşı tavır alacak. Oy oranını düşürecek bir karar asla almazlar. Bu yüzden bir halt olmaz, yönetimdekiler halkın değil kendilerinin geleceği için uğraşıyorlar.



M
3 yıl
Er

Bu ülkeye devrimci, reformist, zeki, fedakar bir yiğit gerekiyor ama ufukta gözükmüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.