Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
172
Tıklama
2
Öne Çıkarma
ULAN ŞU EKONOMİYİ DÜZELTİN YOKSA SİZİ MAHVEDERİM(SANDIKTA GÖMÇÜRTÜRÜM)
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öğrenciyim paramı gereksiz yere harcamamak için bir tarafımı yırtıyorum yemek harcamalarıma dikkat ediyorum ulan fazladan para vermemek için 1 saat yemekhane yemeğinin hazırlanmasını bekliyorum şu ekonomiyi düzeltsenize lan işiniz gücünüz ne yeter artık lan 2 sene az yönet ölür müsün awk yargıdan korkuyorsan neden suç işledin o zaman kendini kurtarmak için neden bizi de yakıyorsun erdoğan?

İstifa et erdoğan

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DiEy48_pd4D4&q=EgQuLZpEGKvzposGIhAasemduxrNQohBRbf7239-MgFy
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DOKVsrGLrgTw&q=EgQuLZpEGL33posGIhAnlKEl-EkZrkXsZr3MV3H6MgFy





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 15 Ekim 2021; 20:34:52 >

B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi




0
3 yıl
Binbaşı

Haydi Sasi naber Sasi Macar Sasi salam sasi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

G
3 yıl
Yüzbaşı

Silivri başvurunuz onaylanmıştır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Yüzbaşı

ekonominin düzelmesi kısa sürede yıllar alacak bir şey o da doğru adımlar atılırsa. bence ekonominin düzelmesinden ziade kendi ekonomini düzeltmeye çalışmalısın. aylık 15 bin lira kazanabilirsen gayet iyi bir hayat yaşayabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.