Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
546
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ücretsiz Seo Analizi Yapıyorum (499$ değerinde program ile)
O
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

OguzKaganAslan
Yüzbaşı


Mesaj: 749

31 dk önce


Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39867836
Yeni mesajlar yok
Merhaba arkadaşlar,

Elimdeki 499$ değerinde seo analiz programı ile websitelerinizin arama motoru optimizasyon analizini ücretsiz olarak gerçekleştireceğim. Bunun karşılığında websiteme girip herhangi bir sayfanın sol üst tarafındaki "Beğen" butonunu tıklamanız yeterli.Böylece siz websitenizin ayrıntılı seo raporuna sahip olacaksınız ben de yeni ziyaretçilere. İki tarafın da kazanacağı bir kazan-kazan durumu olduğunu düşünüyorum.

Program en basit anlatımı ile hedeflenen anahtar kelime için hedeflenen arama motorundaki ilk 10 sonucu alıp sizin sayfanız ile karşılaştırıyor. Yaklaşık 50 sayfalık pdf formatında oldukça ayrıntılı bir seo raporu elde edeceksiniz.

Aşağıdaki formatta websitelerinizi ve anahtar kelimeyi yazarsanız sevinirim.

Örnek:

Website :http://www.paramatik.com
Anahtar Kelime : para kazanma
Arama Motoru : google.com.tr
Facebookta Görünen Adınız : Oğuz Kağan Aslan
Beğen Tuşunun Basıldığı URL : (paramatik.com alt sayfalarından hangisinde beğen butonuna bastıysanız o sayfanın url adresi)
E-posta : falanfilan@falanfilan.com

Mesajınızı lütfen bu başlık altına gönderin pm ile iletilen mesajlar değerlendirilmeyecektir. Mesajınızı okuduktan sonra "beğen" butonuna bastığınız sayfaya gidip kontrol edeceğim. Facebook resminiz sayfada görülüyorsa raporunuzu hazırlayacağım. Bir raporun otomatik olarak hazırlanması ortalama 15 dakika sürüyor bunu da hatırlatmak istedim. Google dan bir anda çok veri çekmemek çin buna göre ayarladım. Rapor hazır olduktan sonra verdiğiniz e-mail adresine gönderilecektir.

Soru:Beğen butonunu göremedim?
Cevap: Paramatik.com sitesine girip alt sayfalara tıkladığınızda sayfanın üzerinde sol tarafta görülebilir. Arkadaşların arasında bunu beğenen ilk kişi ol yazan yer...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.