Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
407
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Ubisoft'un sevilen popüler oyunu Rayman Origins kısa süreliğine ücretsiz oldu
Ö
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ubisoft'un sevilen popüler oyunu Rayman Origins kısa süreliğine ücretsiz oldu



Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise UBIart Montpellier'in yaptığı 2012 yılında çıkış yapan Rayman Origins ücretsiz oldu.



Rayman Origins Ücretsiz



Ubisoft'un en popüler ve en sevilen serilerinden birisi olan Rayman'in 35. yılı şerefine Rayman Origins'in bir süreliğine ücretsiz olarak dağıtalacağı açıklandı. Oyunu 23 Aralık 00:00'a kadar ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz. Hesabınıza eklediğiniz zaman oyun tamamen sizin olacak.



Ayrıca Bkz.GOG'da yıl sonuna kadar 4 oyun hediye edilecek: İlk oyun erişime açıldı



Ubisoft, geçtiğimiz yıl da yeni yıl sebebiyle birkaç oyun hediye etmişti. Bu yıl Rayman dışında bir hediyesi olacak mı bilinmiyor ancak Rayman Origins'i oynamayanlara ve eğlenceli bir oyun arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz. Oyunun ücretsiz verildiği sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.



 Haberi Portalda Gör

Bu oyun parayla satıldığından daha çok ücretsiz olmuştur zaten
Yoruma Git
ErkanSYK - 2 yıl +14
E
2 yıl
Yüzbaşı

Bu oyun parayla satıldığından daha çok ücretsiz olmuştur zaten




U
2 yıl
Binbaşı

Aynen. Raymand Legends oyununu Playstation Plus ile bedavaya oynayıp bitirmiştim. Pc versiyonunu yine Ubisoft vermişti Legends versiyonunu. Çok güzel oyundur ama. Üç defa bitirmiştim. İki kişi ile daha zevkli oluyor.
Birde Alien İsolation u ücretsiz vermeyen platform kalmadı.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.