Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
260
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twitter, iki adımlı doğrulama için sms ücreti alacak
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Twitter, iki adımlı doğrulama için sms ücreti alacak
Twitter, iki adımlı kimlik doğrulama için sms kullanımını ücretli yaptı. Twitter’da SMS ile iki faktörlü kimlik doğrulamayı kullanabilmek için artık Twitter Blue abonesi olmak gerekiyor. Kullanıcılar, hesaplarının güvenliğini sağlamak için Google Authenticator gibi üçüncü parti kimlik doğrulama uygulamalarını kullanmak zorunda.



Ayrıca Bkz.Twitter sarı tik ücreti ortaya çıktı: Ödemeyenlerin rozeti alınacak



Twitter, iki adımlı doğrulama için sms ücreti alacak
20 Mart’tan itibaren SMS aracılığıyla iki faktörlü kimlik doğrulamanın kullanımı için Twitter Blue aboneliği gerekecek. Twitter, son tarih itibarıyla hâlâ Blue aboneliği  almamış tüm kullanıcılar için iki faktörlü kimlik doğrulamayı otomatik olarak kapatacak. Zaten şu anda uygulama açıldığında çıkan uyarı mesajında doğrudan kapatmaya yönlendiriliyor.



Twitter, SMS bazlı kimlik doğrulamanın kötü niyetli kişiler tarafından istismar edildiğini söylüyor. Fiziksel güvenlik anahtarları veya kimlik doğrulama uygulaması kullananlar için Blue aboneliğini zorunlu kılma gibi bir durum söz konusu değil; en azından şimdilik…




Kaynak:https://blog.twitter.com/en_us/topics/product/2023/an-update-on-two-factor-authentication-using-sms-on-twitter

 Haberi Portalda Gör

T
geçen yıl
Yarbay

İşin ilginç yanı iki faktörlü doğrulamayı kapatmazsan hesabı kapatırız diyor neyin kafasını yaşıyorlar anlamak mümkün değil!



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
geçen yıl
Binbaşı

sene bilmem kaç recep ivedik filmli facebookta 60 lık gold paket kullanıyorum platinium pakete geçicem diyor elon recep ivedik izliyor sanırım her şey money nereye kadar ?




I
geçen yıl
Binbaşı

Twitter'ın içine etti bu adam. Kullanıcıların hesap güvenliğini düşünmeyen birisi demekki. Yakın zamanda bundan geri döneceklerini düşünüyorum ama bir çok twitter kullancısını kaybetmiş olur.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen yıl
Yüzbaşı

içine etmedi milletin gazına gelip 44 milyar dolara aldı sonradan yaptığının aptallık olduğunu anlayınca verdiği parayı çıkarmanın derdine düştü. Kim olsa hemen hemen aynı şeyleri yapar



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @IceRulez
O
geçen yıl
Yüzbaşı

Yakında parayı veren için aktif olan hesapları başkasına da satar bu adam. Aha buraya yazıyorum. Hesap güvenliğimiz yok neredeyse.




E
geçen yıl
Yarbay

Başta bu tarz şeyler saçma gibi görünse de zamanla insanlar alışıyor ve olağan bir şey miş gibi algılamaya başlıyor. Blue aboneliği için de çok şey söylendi ama bakıyorum ber 10 elemandan biri blue abonesi.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
geçen yıl
Yarbay

yapmaz aga yapmaz. o kadar paran olunca biraz mantıklı düşünürsün kuduz köpek gibi apple'a savaş açıyorum yeahh tarzı hareketler yapmazsın. babadan zengin olunca paranın değerini bilmeyen bir enayi işte





Bu mesajda bahsedilenler: @Apsny
D
geçen yıl
Yarbay

yakın zamanda her ileti içinde para alırlar bunlar



R
geçen yıl
Yarbay

bir sosyal medya şirketi nasıl yönetilmez, ileride kitabını yazıcaklar bunun




A
geçen yıl
Yüzbaşı

Sabah karşılaştım. "Şimdilik Geç" seçeneğini seçtim blue abonelik hastalarına karşı bir garezi mi var anlamadım -_- Hani daha real ve sosyalliğin zirvesi ortam yapacaktı.




G
geçen yıl
Binbaşı

hesabı kapatırım daha iyi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.