Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
564
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TW8 anakart uyumlu wifi adaptor
C
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaslar laptopumun wifi adaptorunu degistirmek istiyorum. Herhangi bi adaptoru alip takacak miyim? Yoksa uyumluluk mu gerekir?

Anakartim TW8.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

E
13 yıl
Yarbay

adaptör derken usb olanları kasdediyorsan hepsi çalışır sürücüsünü yükleyince.

ama mini pci wifi kartını değiştireceksen laptopun modeline göre wifi kartların white list leri var. hepsinde olmayabilir ama çoğunda bu durum var.

yani biosda hangi kartların çalışabileceğinin listesi var. onun dışında wifi kart takarsan açılışta hata verecek, geçersi kart bilmem ne tarzında hata verip sistemi açmayacaktır.

hem neden değiştiriyorsunuz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.