Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
756
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tv tavsiyesi lütfen
F
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar istanbuldan bileciğe okumaya gidicem.Yanımda 46 inç tv mi götüremicem Bu yüzden pc,uydu,ps3 için kullanabileceğim lcd yada plazma arıyorum.Full hd olması lazım ps3 ve film için lazım.Usb den oynatma özellikleri güzel olmasıda lazım max 1200 tl verebilme şansım var.Baya bi harcama yapıcağım için 32 inç alabileceğim.
Şimdiden tavsiye ve yorumlar için çok teşekkür ederim.



F
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

11 yıl once 1200tl nin alım gücünü araştırmanı sonra konuşmanı öneririm.Yazdığınız boş şeylerden dolayı komik oluyorsunuz sadece, Trollemek amaçlı şikayet edildin tebrikler.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozan___
F
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Çok şükür toxic ve troll değiliz.

11 yıl onceki 1200tl nin alım gücünü bilmeyen birine bişi anlatmam zor. O fiyatlara laptop alınıyordu o tarihlerde bilgilerinizi güncellemenizi ve toxic olmayı bırakmalısınız.

@conjure adminim arkadaş eski konuları uyandırıp hakaret , trollük ve toxic davranışlar yapıyor. Özelden kavgaya ban yemen için kışkırttığını belirtti. Kendisine gerekli ceza verilmesini talep etmekteyim.




Bu mesajda bahsedilenler: @conjure
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.