Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
2553
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: turnetten vodafonet nete geçilir mi? (2. sayfa)
S
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

35 MB hız baglicaklar inşallah, kar vs zamanına denk geldi cuma gelecekti bağlamaya eleman gelmedi, bakalım bidaha ne zaman çıkar piyasaya



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aksa_
P
2 yıl
Teğmen

merhaba su ana kadar vodafone baglatanlar memnun mu? Herhangi bir sıkıntı oldu mu?



S
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba tekrardan, pazartesi gecesi bağlantı islemleri halloldu. Şimdilik sorunsuz şekilde kullanıyorum. Biraz zaman geçsin daha detaylı deneyimlerimi anlatırım. Ama maddi olarak baya avantajlı şimdilik. 35 MB adsl hattimdan alabileceğim en yüksek değer bana gelen 33 civarı şu anda. Az biraz kayıp sıkıntı vermez herhalde



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
2 yıl
Teğmen

bugün itibariyle bende vodafone basvurumu yaptım.Baglantı gerceklestikten sonra burada bilgilendirme yaparım gene


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 yıl
Teğmen

sonuç ne oldu hocam hangi altyapıdan aldınız problem yaşıyor musunuz?




Bu mesajda bahsedilenler: @pozitivee
M
2 yıl
Yüzbaşı

3 yıllık vodafondan turknete geçtim 1275 tl kafalarına göre cayma bedeli çıkarmışlar ne açıklama var ne başka bir şey ödemedim mahkemeye verdim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Çavuş

ya kontratınız bitmeden çıktınız ya da çıktığınızda faturanızı kontrol etmemişsiniz.ben 10 senelik telekomdan 42 tl faturayla çıkış aldım.hava parası ama ne yapacan ödedim gitti.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @muratalagoz
S
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Güncelleme; turknette yaşadığım torrent programlarındaki kısıtlama vodofone da yok. Port sorunu oluyordu. 2. Fatura zamanım geldi şimdiye kadar gayet yeterli bir kullanım sağlıyor. Mesela torrent indirirken tam hızda aynı anda Netflix izlesem dahi donma kasma yapmadı. 2 sene sözleşme imzaladık ama bu Max sözleşme süreleri 12 aya indiriliyor. Yani bu sene vodofone evde internet ile devam görünüyor.
Olumsuz olarak demiyeyim ama, evde internet kampanyası ile birlikte ücretsiz dijiturk üyeliği kazandiniz diye başka başka numaralardan arandım 3-5 kere. MH ile görüşünde öyle hir hizmetimiz yok diyorlar. Bı bu var şimdilik 😁😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 yıl
Çavuş

7ay önce aboneliği başlattım,ilk 3 ay bedava olduğu için tam randıman aldım. Fakat sonraki 3 ayda 3 kere arıza kaydı oluşturdum.
Bilerek1. internet hızını düşürüyorlar 2.birkaç gün kullanmazsanız portu başkasına veriyorlar 3.sinyal zayıflaması mevcut evin yan odasında bile sinyal gelmiyor çoğu zaman 4.başka cihazlardan internete bağlanmak eziyet olmaya başladı.
Resmen 3.dünya internet hizmeti sunuyorlar.
Telekom bundan 10 kat daha iyi hizmet veriyor.fiyatı uygun diye geçtim ama 20-30 fazla verip telekom devam etseydim daha iyiydi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
geçen yıl
Binbaşı

20 TL/ay modem ücreti yazıyor bu tarife fiyatına dahil mi


Evde Fiber 100
₺92,00 / ay
ilk 6 ay ₺92,00, sonraki 18 ay ₺184,00 /ay

+ 20 Tl mi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.