Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1065
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türktelekom iptal edince hat gitti
A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selamlar
Aralık ayında tt den süperonline firmasına geçiş yaptık. Düne kadar hem tt hem süperonlineye para ödüyorduk ama hattımda sadece süperonline kullanıyordum. Dün tt ye iptal başvurusu yapılır yapılmaz internetim kesildi hemen süperonlineyi arayıp arıza kaydı bıraktım. Büyük ihtimal port yok vs. Diyecekler benim merak ettiğim Internet hizmetini alamıyorsam çatma bedelsiz süperonline hizmetini iptal ettilebilir miyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Binbaşı

internet hizmeti alamamanız süperonline'ın suçu değilki cayma bedelsiz iptal etsinler. Siz intenet kullandığınız sabit hattı iptal ettirince süperonlinedan nasıl bir hizmet vermesini bekliyorsunuz. Büyük ihtimalle paketinizi yalın internetli başka bir paketle değiştirip taahhütü baştan başlatırlar uada siz hattınızı iptal ettirdiğiniz için onlarda interneti iptal edip size cayma bedelinin dahil olduğu sağlam bir fatura gönderirler.



M
6 yıl
Yarbay

Sabit hattı iptal ettirdiysen başına çok büyük bir is aldın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Sabit hattı iptal ettirdiysen başına çok büyük bir is aldın.

neyi iptal ettirecekti? adam tt'den superonline geçmiş. adamda doğal olarak tt'i iptal etmiş superonline ile devam etmek için. nasıl oluyor bilmiyorum ama koskaca firma bunu ayarlamıyor mu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Yarbay

Birincisi gsm hattını taşırken herhangi bir iptal başvurusu yapılmıyor. Aynı şekilde sabit interneti de iptal etmene gerek yok. Hattını tasirken bir şey iptal etmeye kalkarsan is karışır.



İkinci olarak internet hizmeti sabit hatla ya da yalin olarak verilir. Sabit hat ile İnterneti farklı oparatorlerden kullanabilirsin. Normal paketler ve yalın paketler vardır. Yalın paket sabit telefonsuz yani ev telefonu olmayan paketlerdir. Sen İnterneti başka sağlayıciya normal paket olarak taşıyorsan ve üstüne de sabit hattını kapatıyorsan haliyle başına is alırsın. Demek istediğim de oydu.



Türk Telekom da öyle sistemli çalışan kimse ile uğraşmak isteyen firma değil. Mağdur olmuş falan takmaz. Koskoca firma kısmı doğru ama hiç bir şey umrunda değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TITAN
E
6 yıl
Çavuş

kendi sorunuma cevap başlığı ararken buldum şimdi burayı. ttnet telekom adsl bağlantımız var. sabit telefon hattı hizmeti üzerinden bide alo paket zımbırtısı var. şimdi ben sözleşme tarihi 20.10.2018 e kadar kullanmaya devam edip. hem ttnet interneti.hemde sabit telekom hattını kapatmak istiyorum

apartmanda süper online fiber altyapısı var ona geçmek istiyorum.yukarıyı okuyunca kafam karıştı.sabit hattı kapatınca sorun yaşarmıyım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.