Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknete geçememe sorunu
İ
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

dsmart adsl den turknet vdsl geçelim dedik evraklar ulaşmış 2 gün önce de mesaj geldi internetinizin taşınma işlemi başlamıştır işlem sonuçlanında tarafınıza bilgi verilecektir diye. Bugün bir arayayım dedim turknet call centeri telefona çıkan arkadaş netiniz taşınamıyor diyor şaka mı bu dalga mı geçiyorlar anlamadım evrakları hazırlıyoruz 14 tl de kargo parası ödüyoruz sonra internetiniz taşınamıyor yeniden başvuru yapmanız gerekiyor deniliyor. Çözemedim bu işi.



T
7 yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Size ben yardımcı olmak isterim. Aktivasyon işlemlerinizi kontrol edip tarafınıza geri bildirim yapabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?



N
7 yıl
Yarbay

Nakil yaptınız ancak Adsl'den - Vdsl'e eğer Vdsl port yoksa Türk Telekom durumu red yapar beklersiniz Adsl olarak nakil yapılabilir.

İnşallah Vdsl2 olarak hizmet alırsınız ben baya uğraştım Türk Telekom aşırı derece ayrımcılık yapıyor mesela Türk Telekom T7 kabin koysun ilk kendi müşterilerini kabine transfer ediyor diğer İSS'leri kullananları aboneden saymıyor.

Ben Türk Telekom'da Vdsl2'ye geçirdiler 1 ay sonra Türknet'e nakil yaptım ses çıkartamadılar.



İ
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Turknetdestek arkadasimiz yardimci oldu bakalim sonuc ne olacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bekledigime degdi vdsl gecis saglandi kabloluda 72 mbiti goruyor upload 2 mb. Turknetdestek yardimlarindan dolayi tesekkur ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.