Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1255
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TurkNet in tarafıma yaşattığı rezillikler!
E
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hiç uzatmadan konuya giriyorum.

09.07.2018
Geçen ay olduğu gibi bu ay da ödeme yaptığım halde sistemde fatura ödemesi ödeme yapılmamış olarak görünüyordu. Durum üzerine hemen destek kaydı açtım ancak destek kaydı ile ilgili dair SMS gönderildiği halde sistemde destek kaydı görünmüyordu.

Sistemde görünen
< Resime gitmek için tıklayın >

Durumu bildirdiğime dair destek kaydının iletildiği ve kayıt numarası bilgisinin gönderildiği SMS kaydı
< Resime gitmek için tıklayın >

10.07.2018 - Konuyla ilgisi 1 gün sonra gönderilen cevap
< Resime gitmek için tıklayın >

Ancak sistemde hala destek kaydı görünmüyor
< Resime gitmek için tıklayın >

Ödemeyi her zamanki gibi sisteme giriş yapıp fatura ödeme kısmından ödüyorum, sabit numara ne alaka? -ki sabit numaramı bilmiyorum bile

Aynı gün internetimi kestiklerine dair gönderdikleri SMS
< Resime gitmek için tıklayın >

13.07.2018 - Az önce gönderdikleri SMS
< Resime gitmek için tıklayın >

Ki bugün TurkNet in bu saçmalıklarından bıktığım için başka bir ISS ye başvuru yapmıştım ve aradan bir kaç saat geçmeden TurkNet kendi hatalarından kaynaklanan sebeple kestikleri internetimi tekrar kullanıma açtı.

Bunu yapmak için aboneyi kaybetme noktasına mı gelmeniz gerekiyor? Ki bugüne kadar size 3 abone kazandırdım! -Onlardan da hediye internet kazanmadım o da ayrı konu...

Geçen ay da hemen hemen aynı şeyleri yaşadım! Ödeme yaptığım halde sabah saatlerinde interneti kestiler, akşam saatlerinde açtılar. Bu ne saçmalık?!

Hafta başında misafirlerim geldi -ki biri size kazandırdığım abone- bu sabah da gittiler ve sayenizde onlara da rezil oldum. Durumu anlattığımda hangi firma diye sorduklarında da gereken cevabı verdim.

Artık benim için turknet macerası bitmiştir. Bundan sonra da kimseye tavsiye etmem. Utanmadan bir de kısıtlama açma bedeli yazacaklarmış.



E
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir ekleme de yapayım:
Kısıtlama dedikleri şey internetin tamamen kesilesi herhalde, benim internetim 3 gündür yoktu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.