Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
968
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türknet İlginç Sorun
L
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yaklaşık 8 aydır türknet kullanıcısıyım ara ara internette kesilmeler yaşıyordum altyapı kalitem mükemmel seviyedeydi. buraya kadar herşey kabullenebilir seviyedeydi. Sonrasında durduk yere ne olduysa hat değerlerim bir anda düştü ve 1 haftadır daha sık kopmalar yaşıyorum. İstanbul /Ümraniye de 10 daireli bir binada yaşıyorum ve 10 numaralı daire internet bağlattı veya bozuk olan interneti için ankastreye birini çağırdı bundan tam emin değilim ne olduysa bundan sonra oldu internetim şuanda rezil durumda. Bu anlattığım olaydan sonra hat değerlerim düştü ve çok daha sık uzun süreli kopmalar yaşamaya başladım. Bunun için türknet destek kaydı açtım ama kimse yardımcı olmuyor. Gereksiz mesajlar atıyorlar 12 saattir netiniz kesilmedi diye uzaktan yakından alakası yok çok sık kopmalar yaşıyorum. Lütfen biri artık ilgilensin delirmek üzereyim gül gibi olan internet bağlantım 1 haftadır yerlerde . Parayı almaya gelirken 5 tl bile indirim yapmayan türknet hizmete geldi mi robot mesajlar ile aradan sıyrılmaya çalışıyor. Lütfen daireme kontrol için birini gönderin .

@TurkNetDestek




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
M
3 yıl
Yarbay

iki ihtimal var;
  • komşunun hattı takılırken sizin kabloyu yerinden oynatmış olabilirler.
  • yeni abonelikler geldikçe dolabın kapasitesi azalıyor ve alınabilen hızlar düşmeye başlıyor. Mesela ben 3 ay önce 100 alırken şimdi 65mbit alıyorum çünkü etrafıma binalar yapıldı ve yeni abonelikler açıldı. Bu yüzden hızlar düşüyor.
Bir elektrikçi çağırın ve ankastreye baksın kablonuzu yeniden çaksın. Eğer düzelmezse yapacak bişey yok hızınızı düşüreceksiniz ki hat kopmasın.



T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.