Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
1822
Cevap
103241
Tıklama
23
Öne Çıkarma
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]
S
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dün Twitter üzerinden kendileriyle konuşma sağladım.Ankara'da şimdilik Keçiören ve Çankaya'da çalışmalar var.İlerleyen zamanlarda diğer bölgelere gelebilir.Ben kendi açımdan da oldukça üzgünüm şu anda.Ankara Keçiören Emrah mahallesinde oturuyorum.Oturduğum bölge Aşağı Eğlence mahallesinin merkez kısmına oldukça yakın olmasına rağmen maalesef şu anlık Emrah Mahallesi için çalışma yapmayacaklar gibi duruyor.Yinede ben proje yapıldığı zaman kendilerini görürsem apartmanıma çekmeleri için kendilerine ricada bulunacağım.

Çalışmanın ne zaman başlayacağıda dile getirilmedi.Bu konuda bilgisi olan birisi varsa ve paylaşırsa çok mutlu eder.Yada projenin başladığını gören birisi varsa, fotoğraf atarsa çok mutlu eder.

DÜZENLEME: Türknet'in çalışma yapacağı yerlere düzenleme yapıldı. Şu an çalışılan bölgeler arasından Çankaya çıkarıldı. Bilindiği kadarıyla sadece Ankara Keçiören ilçesinde çalışmalar yapılacak. Çalışmaların yapılacağı mahallelere aşağıdan göz atabilirsiniz:

< Resime gitmek için tıklayın >




GÜNCELLEME 2: Ankara Keçiören Aşağı Eğlence mahallesi Mimarlar sokakta çalışmalara başlanıldı! Sırasıyla diğer mahallelerde de çalışmalar olacaktır.




GÜNCELLEME 3: Ankara Keçiören Aşağı Eğlence mahallesi General Dr. Tevfik Sağlam caddesinin bazı kısımları, Türknet'in sitesinde Gigafiber yazısıyla değiştirildi.




GÜNCELLEME 4: Türknet'in sitesinde Ankara Keçiören Aşağı Eğlence mahallesi Mimarlar sokak için GIGAFIBER yazısı geldi! Muhtemelen aktif edildi!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 7 Aralık 2021; 21:49:36 >

Etlik ve aşağı eğlence mahallelerindeki çoğu apartmanda kablonet, superonline ve turk telekom fiber altyapısı var zaten. Bakır şebeke bulunan ve hâlâ adsl kullanan mahallelere gelselerd...
Yoruma Git
Yorumun Devamı xSwindLer - 3 yıl +43
Ankara'nın diğer ilçelerinde Nüfus dışında farklı olarak ne var deniz mi var? ne var diğer ilçelerde mesela? Bizi bir aydınlatsan...
Şu üstten bakan/aşağılayıcı tavırlara ifri...
Yoruma Git
Yorumun Devamı weritaserumok - 2 yıl +11
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, yapılan görüşmenin incelenmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı açarak bu durumu iletebilir misiniz? Arkadaşlarım inceleyerek gerekli aksiyonu alacaktır.

Yaşadığınız sorunu ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @BilgiDemeti
W
3 yıl
Yüzbaşı

https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber burayı inceleyip site yöneticinizle iletişime geçin bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Giacchino
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, gigafiber proje bölgelerimiz proje ekipleri tarafından belirlendiği için net bir bilgi veremiyorum. Bu konuda site yöneticileri https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber sayfamızdan formu doldurması durumunda değerlendirmeye alınacaktır. Olumlu olması durumunda dönüş yapılacaktır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Giacchino
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için işlemlerin hangi aşamada olduğunu göremiyoruz. Altyapının aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak görüntüleyebileceksiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mustafa Dmrl
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için işlemlerin hangi aşamada olduğunu göremiyorum. Bulunduğunuz bölgede gigafiber altyapı çalışmaları tamamlandığında aktivasyon sürecine geçilecektir. Aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Samet eroglu
T
3 yıl
Yarbay

saha dolaplarındaki değişiklik yerleşik operatör tarafından uygun görülmesi durumunda bölgedeki tüm kullanıcılar için yapılmaktadır. Maalesef bu konuda biz müdahalede bulunamıyoruz.

Yapa altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız bu durumu belirterek www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturarak vae'ye geçiş yapılması durumunda alabileceğiniz hızı sorabilirsiniz. Arkadaşlarım bu konuda size bilgi verecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sagropa
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için maalesef bu konuda bilgi alamıyoruz. Mevcut müşterimizseniz aktivasyon işlemleri tamamlandığında arkadaşlarım dönüşüm işlemleri için sizinle iletişime geçerek randevu alacaktır.

Mevcut abonemiz değilseniz altyapının aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak görüntüleyebileceksiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Kepler7
T
3 yıl
Yarbay

Site yöneticiniz ile görüşerek https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber sayfamızdan formu doldurabilirsiniz. Proje ekiplerimiz değerlendirecektir. Olumlu olması durumunda iletişime geçecekler. İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @themakina06
T
3 yıl
Çavuş

Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.

Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.



J
3 yıl
Çavuş

Türknet Fiber Dönüşüm Direktörü ile Türknet çalışanı yayın yapmış Gigafiber ile ilgili, merak edenler için:
https://www.twitch.tv/videos/1084366850

Nüfusu kalabalık, üniversite çevresindeki mahallelere öncelik veriyorlarmış. Mahallede ne kadar çok Türknetli varsa o mahalle de radara giriyormuş.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcassa -- 13 Temmuz 2021; 14:59:22 >

M
3 yıl
Çavuş

bunun cevabını 1 sayfa önce arkadaşlar verdi.

"@Michael Giacchino adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı:
Bu şirketler hayır kurumu değil, kendi yatırım planlarına göre hareket edip kârlılığı en yüksek olacak bölgelere yoğunlaşırlar. Gerekirse 3 fiber altyapı olan yere 4. altyapıyı getirirler. Bölgedeki altyapı durumunun bir önemi yok yani. 20.000 nüfuslu mahallede bakır altyapı vardır, ama şirketler 100.000 nüfuslu 3 ayrı fiber altyapının olduğu mahalleyi tercih edebilir. Tamamen müşteri potansiyeli ve kârlılık. Şehrin ücra bir köşesine omurgayı taşımak, merkezdeki konutlara internet dağıtmaktan çok daha masraflıdır.

Zaten çok büyük bir şirket değil Türknet, adamlar bir yatırımı yaparken 10 kere düşünmek durumunda. Bu sebeple çok da bir şey beklememek gerek şu aşamada."

"@semihsahin45 adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta bu firmalar bu işi para için yapıyor. 1 koyup 3 yada 1 koyup 5 alacak gibi 2 tercihleri varsa tabiki 1 koyup 5 alacak yeri tercih ederler nerde çok kar para varsa oraya. Bende ticaretçi olsam öyle yaparım herkes gibi. "

spacex'e gelirsek dolar kuru bu haldeyken internet için aylık 100$ kimse vermez (zenginler hariç)

ve siz sanıyormusunuz Ankara'nın,İzmir'in,İstanbul'un tamamına fiber çektiklerini sadece Türknet özelinde düşünmeyin Telekom,Superonline Ankara'nın merkezi birçok bölgesinde hala yok.VDSL görünümlü ADSL kullanıyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 8 Ağustos 2021; 14:0:39 >


Bu mesajda bahsedilenler: @supervisorberk
M
3 yıl
Er

@TurkNetDestek merhaba Ankara/Yenimahalle/Mehmet Akif Ersoy Mah. 295. Sokak mehmet akif ersoy sitesi ne getirmeyi planlıyor musunuz getirseniz guzel olur Site de Turkcell tuektelekom alt yapısı var tabi ki turk et turktelekom alt yapisindan alinabiliyor vodofone da Turkcell alt yapisindan site de cok fazla daire var c boklarin tanesinde 72 daire var. cok kisi olan bi site yaklasik 20 gibi bina var
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monstertr3016 -- 23 Ağustos 2021; 13:15:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
M
3 yıl
Çavuş

https://turk.net/gigafiber# hocam Ankara için talep açıldığında site yöneticinizle görüşüp URL üzerinden gerekli yerleri doldurup iletişime geçmeniz lazım.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
https://turk.net/gigafiber#





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 23 Ağustos 2021; 15:54:28 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek , @Monstertr3016
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Ayrıca site yöneticiniz https://turk.net/gigafiber sayfamızdan gigafiber altyapı talebinde bulunabilir. Proje ekiplerimiz talebi değerlendirecektir. Uygun olması durumunda iletişime geçecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Monstertr3016
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, ben talebinizi proje ekibimiz ile paylaştım ama dilerseniz sizdehttps://turk.net/gigafiber üzerinden formu doldurabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yildirimtrk
T
3 yıl
Binbaşı

https://turk.net/gigafiber adresi hala güncellenmemiş sadece İstanbul ve İzmir diyor, hala Ankara yok. Site yöneticisiyim kısmında da özellikle sadece İstanbul ve İzmir diye belirtiyor, güncelleme bekliyoruz.



M
3 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica

Evet gelecek hocam söylediklerine göre..
https://store.donanimhaber.com/70/b1/e5/70b1e5e6d23029764d29bc61ee531af9.png Hocam konu sahibi siz olduğunuz için bunu ilk paylaşımınıza ekleseniz iyi olur aslında.Çünkü konuya giren arkadaşlar ilk sayfaya ve son sayfaya bakıyorlar hepsini okuduklarını düşünmüyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCELLEME! Ankara Keçiören Aşağı Eğlence mahallesi General Dr. Tevfik Sağlam caddesinin bazı kısımları da, Türknet'in sitesinde Gigafiber yazısıyla değiştirildi.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.