Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
588
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet garabeti
M
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Son 3-4 aydır bu maili alıyorum.Her ay internetimi kesiyolarlar.20 tl borum varmış.2020 nin ocak ayı faturasını yani 1 yıl önceki faturayı yarım ödemişim.Dedim bi fatura yarım ödenebiliyo mu öyle bişe var mı?Bişe diyemediler.Iyi peki ödeyeyim dedim ama işin tuhafı faturalar menüsünde böyle bi fatura çıkmıyor dolayısıyla ödeyemiyorum.Desteğe yazdım hergün aynı maili atıyolar bana.Bugün ayın 8 i 2 gün sonra yine kesecekler interneti.Aynı sorunu yaşayan var mı,artık turkneti bırakıp ttnete mi geçsem diyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



G
3 yıl
Yüzbaşı

Keşke hiç faturaya yansıtılmasını istemeseydin de ödediğine dair dekont u atsaydın. Neyse olan olmuş bazen olur böyle şeyler. Önemli olan çözülebilmesi. @TurkNet Destek bir baksın bakalım pm at ona abone numaranla birlikte kontrol etsin.




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNet Destek
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, geçmişte kalan ödenmemiş tutarın ödeme kanallarına yansıtılması için arkadaşlarım faturalama birimine iletmiştir. Kısa süre içerisinde ödeme kanallarına yansıtılarak size bilgi verilecektir. Ben önceliğini arkadaşlarıma ilettim.



M
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Turknet den aradılar sorun çözüldü dediler.Buranın Turknet desteği kendi sitesinin desteğinden daha hızlı çıktı : ) Teşekkürler...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim




Bu mesajda bahsedilenler: @matrix6310
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.