Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
285
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Türkiye yok! Twitter Blue hizmeti 20'den fazla ülkeye geliyor
M
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Türkiye yok! Twitter Blue hizmeti 20'den fazla ülkeye geliyor
Twitter'ın ücretli planı Twitter Blue artık Avrupa'da 20'den fazla yeni ülkede kullanılabilir hale getirildi. Blue servisi, Twitter’ın gelirlerini artırması için başlatılmıştı. Hizmet sayesinde isteyen herkes mavi tik rozetini alabiliyor ve bazı avantajlardan yararlanabiliyor.



Twitter Blue, 20'den fazla ülkeye geldi 



Twitter Blue artık Hollanda, Polonya, İrlanda, Belçika, İsveç, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Danimarka, Yunanistan, Avusturya, Macaristan, Bulgaristan, Litvanya, Slovakya, Letonya, Slovenya, Estonya, Hırvatistan, Lüksemburg, Malta ve Kıbrıs’ta kullanılabilir oldu ancak Türkiye’nin bu kapsama dahil edilmemesi ise oldukça enteresan.



https://twitter.com/TwitterBlue/status/1602426805616578564



Öte yandan bu genişleme adımıyla birlikte Twitter Blue, dünya genelinde 35’ten fazla ülkede kullanılabilir hale geliyor. Elon Musk yönetimindeki Twitter Blue ilk olarak Aralık ayında, ödeme yapan kullanıcılar için Blue doğrulama işaretiyle birlikte aylık 8 dolar fiyatla piyasaya sürülmüştü. Twitter daha sonra 60 dakika uzunluğunda videolar, 4.000 karakter uzunluğunda tweetler, daha az reklam, aramalarda öncelik, tweet düzenleme gibi özellikleri hizmete eklemişti.



Ayrıca Bkz.TikTok, 18 yaş altının ekran süresini kısıtlıyor



Musk, abonelik planlarının ciddi gelir getireceğine güveniyor olsa da, ilk sonuçlar cesaret verici değil. Tahminlere ve raporlara göre, yeni Twitter Blue hizmetinin yalnızca 300.000 dolayında abonesi var. Bu arada yukarıdaki ülkeler Blue için, iOS kullanıcıları 11 dolar, web ve Android kullanıcıları ise 8 dolar ödeyecek.




Kaynak:https://techcrunch.com/2023/03/02/twitter-blue-expands-to-more-than-20-countries/

 Haberi Portalda Gör

Türkiye'de vergi ödeyecekleri için ekstra düşünmüşlerdir. Kendi ödeyecekleri KDV dışında ekstra olarak fiyata yansıtacakları 11 USD + KDV + ÖTV + TRT payı f...
Yoruma Git
Yorumun Devamı ozgurrdunya - geçen yıl +10
G
geçen yıl
Yarbay

Kırmızı tık yeşil tık,,, Yolu açtılar yaa,,, geriside gelir artık, say say bitmez.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O
geçen yıl
Yüzbaşı

Türkiye'de vergi ödeyecekleri için ekstra düşünmüşlerdir. Kendi ödeyecekleri KDV dışında ekstra olarak fiyata yansıtacakları 11 USD + KDV + ÖTV + TRT payı falan filan...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 6 Mart 2023; 11:8:28 >


G
geçen yıl
Yüzbaşı

İnsanlar sosyal medyanın esasında forumların daha gelişmiş hali olduğunu görseler bir tik için para vermezlerdi. Gerçi forumlarda daha gelişmiş özellikler için para verilebilir orası ayrı ama.




P
geçen yıl
Yarbay

Türkiye de olmalı




K
geçen yıl
Yarbay

En son bize gelir en çok bizimkiler satın alır..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
geçen yıl
Yarbay

keyfi para cezası kesen ülkelere gelmez...




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.