Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
11878
Cevap
548086
Tıklama
70
Öne Çıkarma
Cevap: 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (54. sayfa)
H
4 yıl
Onbaşı

Kolay gelsin benim evime Türk Telekom alt yapısı var, fakat daha önce altyapı olmadığı için zaruri halden Türkcell Super box alldım 2 ay kaldı 210 TL gibi bir cezası var, sizi de bayağı memnuniyet kalan var,
1 apartmana centilmenlik yasası uyarınca türknet bağlayabilir miyim çünkü 2 ay sonra mecburen bir internete geçeceğim benim evin içine kadar TT un bir cihazını bağladılar fiber miş sanırım,
2 size geçmem durumunda cezamı ödermisiniz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
4 yıl
Yüzbaşı

120 tl ye kadar cezaları ödüyorlar diye biliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hcaliskan93
M
4 yıl
Er

9 Aydır kullanıyorum hızından çok memnunuz sadece geçiş işlemleri bittikten sonra müşteri hizmetlerinde sadece otomatik sistemle konuşabiliyorsunuz. Onun dışında gayet memnunum



A
4 yıl
Yarbay

Hiç kullanamadığım aboneliğimden sonunda kurtuldum. Başvurunun 15.gününde arkadaşlara aciliyetinizi bildirelim diyorlar 15 gün olmuş 15 gün...
Bir de bunların yüzünden kargo peşinde koştur, faks peşinde koştur dur işin yoksa. Ben zaten hizmet alamamışım, aktivasyonum yapılmamış daha utanmadan neyin faksını istiyorlar anlamadım. Kimseye tavsiye etmiyorum, eğer benim canım sıkılıyor, akşama kadar mesaj atıp bunlarla uğraşırım diyorsanız buyrun abone olun. Beğenmediğim, nefret ettiğim ttnet'e pazar günü başvuru yaptık, çarşamba sabahına randevu verdiler...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Onbaşı

Ben ömrümde bu firma kadar yalancı dolandırıcı bir firma görmedim ekiplerinizin hiçbiri internet namına bilgi sahibi değil 12 yaşında internet kullanmasını bilen çocukların sizlerden daha fazla bilgi sahibi olduğunu söyleyebilirim 2.5 aydır turknetteyim inanılmaz bir internet kopma sorunu var 20 dakikada bir internet kopuyor sorun gayet aşikar portum arızalı ancak hazreti turknet mensuplarına ulaşamıyoruz saolsun onlarda geri dönmüyolar allah belanızı versin tek diyeceğim bu.



Y
4 yıl
Onbaşı

Yaklaşık 5-6 günden beri belgelerim ellerine ulaşmış fakat hala ekip yollamadilar 3-4 gün öncede aradılar güya ekip gelmiş adres kapaliymis diye yapamamislar bu düpedüz yalandır en kısa sürede geri dönüş yapılmasını istiyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Çavuş

Hocam iyi günler.İlk defa telefon hattı çekilecek evime.3 Nisan Cuma günü Türk Telekom görevlisi geldi telefon hattını çekti gitti daha eve internet gelmedi. Kaç gün daha beklemem lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, ekstra paketimize geçiş yapabilmek için altyapınızın desteklediği hızın 50,75 ve 100 Mbps'e kadar olması gerekiyor. Aksi durumda geçiş yapamazsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @planetcrk
P
4 yıl
Yüzbaşı

O zaman geçemiyorum galiba. 35 mpbs diye biliyorum altyapımın hızını. Altyapı sorgulamada da net bağlı olduğundan kendi dairemin hızını göstermiyor. Diğer dairelerinin hızını da 16mpbs diye gösteriyor nedense.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, bahsettiğiniz konuyla ilgili bir çok kez test yaptık. Değerler birbirine yakın değerdir. Hız testi yaparak aldığınız değerler ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açmanız durumunda arkadaşlarım inceleyerek bilgi verecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @murathanouz
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, fesih bedelinin 120 TL'sine kadar bizden çıkacak faturanızda indirim sağlıyoruz. Bulunduğunuz binada farklı firmaya ait fiber altyapı varsa maalesef hizmet veremeyeceğiz. Altyapınızıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @hcaliskan93
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, hat bağlantısı için arkadaşlarım tekrar ekip yönlendirecektir. Bu konuda talebinizi www.turk.net/oim sayfamızdan açık destek kaydı üzerinden iletebilirsiniz. Uzun süre yanıt alamazsanız PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Yavu Selim Öztürk
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, hat bağlantıları yapıldıktan sonra numara geçişi yapılıyor. Ardından internet başvurunuzu yapıyoruz. Şu an işlemleriniz son aşamadadır. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @adanali741
B
4 yıl
Yüzbaşı

Türk telekom tarifemiz bitiyor türknet geçmek istiyoruz kullanan arkadaşlar memnun mu ? fiper altyapısı var, steam da download max 2.5mb/sn oluyor kullandıgım pakette



Z
4 yıl
Onbaşı

Aylardır internet sorunu yaşıyorum, en son yaşadığım sorunu belirtmek isterim.

Modemi kapatıp açtığımda internet komple gitti, turknet üzerinden kayıt oluşturduk bir ekip gönderdiler ekip geldi birşeyler yaptı internet geldi felaket yavaştı modemi kapat aç yaptık internet tekrardan gitti

Turknet'e yeniden kayıt açtık ve aşağıda ki yanıtı verdiler.

06.04.2020 14:01
Merhaba ben Betül T.
sizinle iletişime geçtim fakat hattaki kopmalar sebebiyle sağlıklı iletişim kuramadık. Yaşadığınız arıza ile ilgili kontrolleri sağladım ve iç tesisat sorunu olduğunu tespit ettim. Dilerseniz 99 TL karşılığında yerinde destek ekibini sunuyoruz. Kabul etmezseniz de bir elektirikçi desteği ile sorununuzu giderebilirsiniz. İyi günler dilerim.


Daha sonra bende bu sorunun iç tesisatımda nasıl tespit ettiklerini sordum gerçekten bunu çok merak ettim, her neyse gittim yeni kablo aldım ve bina girişinden modeme yeniden direk kablo çektim ve internet yine yok, bu sürece başlarken bitene kadar tüm yaptıklarımı videoya çektim ve turknete gönderdim daha sonra yine şikayeti TTNET 'e ilettiklerini söyledir.

Sonuç olarak benzeri sorunu bir çok kez yaşadım geçmiş kayıtlarımda yer almakta ve her sorunu yaşadığımda sorunu çözmeleri 15 ile 30 gün sürüyor bu süreçte internetimi kullanmama rağmen benden ücret tahsil ediyorlar.

Maalesef ki internetim hala yok ve benden ücret almaya devam ediyorlar. En kısa sürede alternatife geçeceğim

Hız konusunda sitelerinde alt yapı sorguladığımda 35 Mbps download 3 Mbps Upload sorunsuz desteklediğini göstermekte, paket değiştirdiğimizde ise internet sürekli kompakta ve sağlıklı internet hizmeti verememekteler. 8-10 Mbps arası download 1 Mbps upload veriyorlar. Madem bu şekilde alt yapım destekliyor sitenizde neden farklı sonuç çıkmakta?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeydAcar -- 9 Nisan 2020; 0:9:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, hizmetinizi ve arıza kaydınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. PM üzerinden GSM numaranızı paylaşır mısınız?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ZeydAcar
M
4 yıl
Çavuş

Keşke hız hizmetinizi bu kadar övmeye layık yücelttiğiniz gibi sorun çözmedeki hizmetinizide övünülecek yere getirseniz.

Arkadaşlar turknet ile yaşadığım olayları bilgilenin diye paylaşmaya geldim, şöyle ki ben altyapımı sorguladığım zaman önceden bana 8Mbps hız vereceklerini söylemişlerdi bizde altyapımız iyi olmadığı için kabul ettik yıllar süren aboneliğimiz oldu. Yıllar sonra bizim evin yanına önemli bir metro çalışması başladı artık sonlara yaklaştığı için bende firma ile görüştüm. Hali hazırda kazılmış yerler hazır çalışmalar yapılırken neden bu bölgeye santral yapılmıyor diye soru yönelttiğimde Turktelekom ekiplerinin çalışma yapması gerektiğini söylemişlerdi ve altyapı iyileştiği vakit aldığımız hizmetin en üst paket olduğunu hiç bir fark ödemeden altyapının verdiği hıza yükseleceğini söylemişlerdi, bende iyi dedim TT ekipleri ile görüşürüm diye konuyu kapatmıştım sonra TT ile irtibata geçtim onlarda çalışmalarımız sürüyor saha ekilerine durumu paylaşacağım demişlerdi ve üzerinden 4-5 ay geçtikten sonra ki bu süre şu dönemlere denk geliyor altyapımız şuan TT sayfasında hipernet ile geçiyor farklı İSS lerin sayfalarında ise 60 - 65 arası. Neyse son 1 aydır internet hızımızda yavaşlık olmaya başladı biz dedik insanlar evlerinde virüsten dolayı kullanıma yoğunlaştı olabilir dedik durumu kabullendik sonra iyice yavaşladı normal kullanımda testlerde 6 Mbps hız çıkıyordu 720p60 videoları donmadan izleyebiliyorduk sonra yavaşlayınca 360p lere kadar düştük. Bu arada sabit telefonumuzda ses gittikçe kötüleşti cızırtılı gelmeye başladı Bir gün sabah kalktığımda baktım internet yok hemen modeme baktım dsl ışığı yanmıyor sonra telefona yöneldim baktım telefon çalışmıyor bir kaç gün dedim herhalde genel problem var arıza kaydı açmayayım sonra gelmeyince açtım ki tarihi 29 Şubat 2020 arıza kaydıma 2 gün cevap gelmedi bende tekrardan açtım 31 Şubat'ta otomatik mesajdan 1 gün sonra arıza kaydını üzerine alan eleman cevap yazdı yazmaz olaydı her gün "gerekli kontroller devam etmekte" yazısından başka bişi bilmiyorlar gibi tarih bugün olmuş hala sorunum devam ediyor 9 nisandayız neymiş altyapı kaynaklı kablo arızası varmış. İnternet gitmese altyapı sorgulama fikri aklıma gelmezdi hem iyileşen altyapı sonucunda hızımı arttırma hem de olan internetimi kes. Ha birde şu var farklı İSS ile görüştüğümde geçmek istediğimde devre numarası soruldu 10 ile başlayan bir sayı olduğundan diğer firmaya geçerken aktivasyon ücreti kesilcekmiş neymiş Turknet izin vermiyormuş taahhüt yok diyorlar ama küçük kurnazlıklar ile size fatura çıkarıyorlar. Telefondan yazdığım için karmaşık oldu kusura bakmayın ama neticede yaşadığım sorunları görmüşsünüzdür.



F
4 yıl
Yarbay

Merhaba,

Yapa altyapısında olmayan kullanıcılarınız için Upload hızlarında artışla ilgili bir çalışma var mı? Bilgi verir misiniz?

Teşekkürler,
@TurkNetDestek



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
A
4 yıl
Yarbay

Benim iptal mesajım geldi, darısı başınıza



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
4 yıl
Yüzbaşı

turk.net kullanıyorum. Hattımın desteklediği en yüksek hızı verebileceklerini taahüt ediyorlar. tarifem da 100 mbps olarak görünüyor. 1 yıl önce başlattım aboneliğimi, o zaman hattım 12 mbps destekliyordu. Şimdi yine kendi sitelerinden kontrol ettiğimde 62 mbps alabildiğimi iletiyorlar. Ancak bir türlü hızımı 12 mbps üzerine çıkartmıyorlar. Malum konuşacak kimse yok. Defalarca yazdığımda hep en yüksek hızın bu olduğunu söylediler. Sonrasında anladım ki kendi alt yapıları olan YAPA dan kaynaklanıyor sıkıntım. standart vae ye geçsem bu problemlerin hiçbirini yaşamayacağım. En son biri bi cevap yazdı. 10 TL farkla hattımın desteklediği hızı alabileceğimi. Oysa aboneliğimde 100 mbps ye kadar diye belirtmelerine karşı 60 mbps için fiyat farkı istiyorlar. dedim buna hayır dersem beni yapadan çıkarmazlar. 10 tl farkı da kabul ediyorum. beni yeterki şu lanet yapadan çıkarın. destekleyen değeri verin. ama iki gündür bekliyorum. Herhangi bir şekilde bana geri dönüş yapmalarını. Problem yokken hiç sıkıntı yok zaten iş devam ediyor ama herhangi bir problem olması durumunda çözüm almanız neredeyse imkansız gibi...
@TurkNetDestek bir geri dönüş istiyorum bilgilendirme yapmak bu kadar mı zor?

Destek No: 32240053
Destek No: 32290438


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek