Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
385
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türkiye’de herşeyin Gevşek Gevşek yapılması.
M
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Öncelikle konuda geçen gevşek kelimesi kullanımı etik olan bir kelime. Bu yüzden kelimeyi okurken burdaki anlamlarına göre anlamlandırın farklı yerlere çekmeyin.

Gevşek kelimesi bkz Türk Dil Kurumu ;

1. (sıfat) Sıkı veya gergin olmayan, gevşemiş olan.
2. (sıfat, mecaz) Cansız, hareketsiz, iradesiz.
3. (zarf, mecaz) İlgisiz, kayıtsız bir biçimde.


Konumuza gelecek olursak ..

25 nisanda Boyner’den kız arkadaşıma bileklik aldım sadece orda stokta kalmıştı. Gönderim süresi 5 gün yazıyordu. Yıl dönümümüze 10 gün kaldığı için dedim 5 gün sonra gelse bile yetiştiririm. Neyse aldım 3-4 gün haşen tedarik süresinde olduğunu gördüm. Aradım bana yoğunluktan dolayı gecikme olabilir dediler. Okey dedim. 7 gün oldu bidaha aradım halen tedarik süresinde. 8. 9. Gün derken 10. Gün kız arkadaşıma başka bir hediye göndermek zorunda kaldım. Şikayetvara şikayet ettim. Genel merkeze mail attım vs vs. Tam 20 gün geçtikten sonra siparişi iptal ettim. Şikayet vardaki şikayete istinaden beni aradıklarında koronadan dolayı yoğun olduklarını vs söylediler özür dilediler vs vs.

Yine 25 nisanda ofisel sitesinden yeni aldığım bilgisayara oyuncu koltuğu aldım. Uzun araştırmalar sonucu internetteki yorumlarınada güvenerek sipariş verdim. Sitede 5-7 günde teslim yazıyordu. Whatsappdan görüştüm bana sitede yazan sürelerde gönderileceği söylendi. Siparişi verdim 1 hafta bekledim halen üretim aşamasında görünüyordu, sonra siteye girdim ne göreyim. Tedarik süresi 7-10 gün yazıyor. Tekrar bağlandım görüştüm bana yoğunluktan ve sokağa çıkma yasağından vs bi hikayeler bahsettiler. Tamam dedim zaten 1 hafta geçti gerekirse 1 hafta daha bekleriz. 1 hafta sonra sitedeki süre yine değişti. Tedarik süresi 10-13 gün oldu. Firmayı direk kendi numarasından 4 5 defa aradım sonunda ulaştım. Uzun bir konuşma sonrası bana, ürünün hazır olduğunu fakat benim bölgemdeki kargonun yoğun olması sebebiyle ürünü almadığını söyledi. Ne zaman alırlar o zaman dedim 3 4 gün sürer dedi. Başka kargoyla gönderin o zaman dediğimde onlarda almıyor ek olarak anlaşmamız ptt kargo ile var malesef beklemeniz gerekiyor denildi. Şuan işgünü hesabıyla 16 gün oldu. Normal gün hesabıyla 25 gün felan..


3 gün önce n11 den x570 anakart aldım. Çarşamba kargolanırmı ona göre alıcam dedim. Tabi efendim dediler aldım. Saat olmuş 22:50 halen ne kargo takip kodu var ne başka bişi büyük ihtimal bayramdan sonraya kalıcak buda


Şimdi bu ülkede insanlar neden böyle gevşek gevşek ticaret yapıyor. Sorsan herkes helal para peşindedir ama milletin paralarını alıp alıp sonra iade etmeyi biliyorlar. Bu ülkede hiçbirşey layıkıyla yapılmayacakmı arkadaş. Forumları okuyorum, şikayet sayfalarını okuyorum herkes şikayetçi. Çok büyük firmalarda bile 5 gün dedikleri kargolar 15 günde gidiyor. Eve geliyorlar evde yok diyolar.. bizim türk insanı neden böyle. Amazon üzerinden bikaç parça birşey aldım 8tl ye ertesi gün teslim ettiler. Bunu yapmak çokmu zor.

Zaten paramızın bi değeri kalmadı, olan paraylada rezil oluyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 20 Mayıs 2020; 22:52:9 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.