Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
68
Cevap
1948
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı
V
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Böyle bir konu bulamadım , milli takımın maçları var şu sıra konu hayırlı uğurlu olsun.

Milli takım şu an Sırbistan karşısında müthiş karakter koyuyor , o karaktersiz ömer faruk da gelmiş olsaydı gerçekten çok sağlam takım olacakmışız.



V
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok yaklaşmamıza rağmen kaybettik malesef , Yunanistan,Slovenya,Fransa,Sırbistan,İspanya gibi takımları yenebilmemiz için Larkin'in Anadolu Efes'te olduğu gibi hücumda çok ciddi iyi performans vermesi gerekiyor , bu akşam savunmada çok iyiydi ancak hücumda sanki mental anlamda kendini rahat hissetmiyor sorumluluk almaktan kaçınıyor.

Ve son olarak inşallah benchten kurtulamazsın ömer faruk.



E
2 yıl
Yarbay

Furkan Cedi Larkin arasındaki paylaşım net olarak yapılmadığı sürece sıkıntı olacak hücum.Larkin ve Cedi alan isteyen oyuncular.Özellikle Larkin'e o alanı vermezsen ritmini bulamıyor.Cedi sabit oyunda değil hızlı hücumlarda çok etkili olan oyuncu.Delici yırtıcı özelliği var.Furkan böyle değil.Gününde olmazsa olmuyor.

Diğer yandan bizim çapraz grup çok sıkıntı.2.bile bitirsek eleme turunda sağlam rakip çıkacak karşımıza.Hatta lider bile bitirsek..



A
2 yıl
Binbaşı

Beyler herkese selamlar, turnuvada oynanan diğer maçları da izlemek istiyorum. Bildiğiniz link/site vs varsa paylaşır mısınız? Teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

2022 Avrupa Şampiyonası'nda (EuroBasket 2022) heyecanı devam ediyor. A Milli Basketbol Takımı'mız A Grubu ikinci karşılaşmasında Bulgaristan ile karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan müsabakadan 101-87 galip ayrılan 12 Dev Adam, turnuvadaki ikinci galibiyetini aldı.



V
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bulgaristan'a bile çok zorlanıyoruz ne yazıkki gruptan çıkar ve karşı gruptan gelen takıma eleniriz gibi duruyor , tabi Larkin 25+ atmazsa.



G
2 yıl
Yarbay

Takım kağıt üzerinde iyi ama berbat oynuyoruz.

Gruptan çıkarız ilk dişli rakipte eleniriz.



E
2 yıl
Yarbay

Diğer gruptan 5 takım içinde kim gelse sıkıntı.Tabi maç maç gitmek lazım belli olmaz ama Fransa haricinde şansımız olmayacak gibi.İspanya'nın yenilmesi avantaj olabilir,olmayabilir.Grubu lider bitirmek bizim için kötü olabilir.Fransa ile eşleşmek lazım.Buna göre oynar mıyız ? Sanmam.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Malesef bu takımdan cacık olmaz , çok büyük şansa ihtiyacımız var.



E
2 yıl
Yüzbaşı

Son 15 dakikayı aynı 5 le oynayan bir koça sahibiz.. takımı saldı sahada her şey rastgele . ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 yıl
Yarbay

Takımdaki oyuncular birbirinden çok kopuk.

Gürcistan'ı da yenemiyorsan çokta bir şey beklememek gerekiyor bence.



R
2 yıl
Yarbay

Gürcüler tokat manyağı yapmış hala ağlıyorlar "kural hatası" diye .
O maç tekrarlansa daha fena rezil şekilde yenilir bu kazma sürüsü.

Teknik direktör kapının önüne konmalı.
Cedi ve larkin milli takımdan atılmalı. Furkan 'a bir daha milli forma nasip olmamalı

Bu 12 küçük adamın hiçbiri ile yol alinmaz.
Büyük skandal



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Çavuş

MAÇTAN SONRA Furkan vs O lavuk olmus polisler ve o lavuk Furkan’ı ve kondisyonerimizi darp etmiş.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
2 yıl
Yarbay

Zaten Ergin Ataman dar rotasyon oynayan bi adam.Aksine 3 maçtır çok oyuncu değiştirdi çok deneme yaptı.Ama bir türlü Larkin yanına ve 4 numaraya çözüm bulamadık.O maç kim tuttuysa o oynuyor




Bu mesajda bahsedilenler: @elel
E
2 yıl
Yarbay

Skandal ama bu kadar abartmamak lazım




Bu mesajda bahsedilenler: @Richard Parker
B
2 yıl
Yüzbaşı

bakıyorum gürcülere yenildikten sonra herkes yelkenleri suya indirmiş, basketbolda her takımın her takımı yenebileceği maçlar olabileceğini unutmuş herkes. 4. maçlar sonunda rakiplerine ispanya 17, türkiye 15 sayı fark atarak karakterini ortaya koymuştur.

ispanyanın karadağı yenmesinin ardından son maçlardaki skorlar ne olursa olsun ispanyaya 100 sayı farkla yenilsekte grup ikinciliğimiz garantilendi. ispanya karşısında kazanmamız durumda ise grup lideri olarak tamamlıyoruz. yani üçüncü veya dördüncü oalrak çıkmamız artık imkansız. ya grup ldieri olacağız ya da grup ikincisi.

türkiye-gürcistan-belçika 3 lü avaraja kalırsa, puanlar eşit, türkiye +10 sayı averajı ile grubu ikinci tamamlıyor, gürcistan +2 sayı averajı ile grubu üçüncü tamamlıyor, belçika ise -12 sayı averajı ile grubu 4. olarak tamamlıyor.

türkiye-karadağ-belçika 3 lü avaraja kalırsa, türkiye 4 puanla grup ikincisi oluyor, karadağ 3 puanla grup üçüncüsü, belçika ise 2 puanla grup dödüncüsü olarak gruptan çıkıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 6 Eylül 2022; 19:6:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konu Gürcülere yenilmek değil , net bir liderimiz yok ve iyi savunma yapamıyoruz.



B
2 yıl
Yüzbaşı

Konu müthiş karakter koyan takımla başlayıp, Gürcistan maçındaki mağlubiyet sonrasında lideri ve bi cacığı olmayan takıma devşirilmiş. takımımız grubunu ilk 2de tamamlamayı son maçlar öncesinde garantilemiş durumda. İkinci tur içinde rakipler belli sayılır. Oldukça zorlu görünüyor ama basketbolda her zaman bir şans vardır ve sonraki maçların Türklerin yoğunlukla yaşadığı Berlin'de olacağını da unutmamak gerekir.

Grubu ikinci bitirmemiz durumunda çapraz gruptan gelecek olan Fransa - Slovenya maçının kaybeden tarafıyla oynayacağız.

İspanya karşısında kazanır ve grup lideri olursakta Litvanya - Bosna Hersek maçının kazanan tarafıyla oynayacağız.

Bu olasılık şu an oynanan Slovenya-Almanya maçını Slovenya'nın kazanması durumunda geçerlidir. İlk yarı sonucu Almanya 36 - 44 Slovenya

3. Çeyrek Sonucu: Almanya 55 - 61 Slovenya

Maç Sonucu: Almanya 80 - 88 Slovenya

Beklendiği gibi Slovenya kazandı, son maçlarda büyük olasılıkla biz İspanya'ya kaybederiz, Fransa'da Slovenya'ya kaybeder ve 2. turda Türkiye - Fransa eşleşmesi gerçekleşir. Kağıt üzerinde bakarsak bu şekilde ama basetbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun olmadığı için çok büyük sürprizlere de her zaman gebedir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 6 Eylül 2022; 23:31:24 >

B
2 yıl
Yüzbaşı

Turnuva başlangıcında 6 numaralı seribaşı olarak gösterilen Türkiye, 5. maçlar sonunda genel puan ve averaj sıralamasında 4. sırada yer aldı. Halen turnuvanın 6 numaralı seribaşı olarak gösterilmektedir. 5. maçlar sonunda 12 takım bir üst tura adını yazdırmayı başardı. 4 takım turnuvaya veda etti. Diğer 8 takımın durumu son maçlar sonunda belli olacak.


< Resime gitmek için tıklayın >



E
2 yıl
Yarbay

Mesele lider bitirmek gruptan çıkmak değil ki ? Grup çok vasat altı.Kaybedilebilir tabi ,nitekim daha önceki şampiyonalarda böyle kazalar oldu.Ama mesele saha içinde 3 maçtır olan sıkıntılar.Düzeltmez isek karşı taraftan 3-4 bitiren kim olursa olsun eleniriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @bjk1903besiktas