Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
915
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turkcell Superonline'a telefon numaranızı asla vermeyin!!!!!
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba.
TTNET'ten bıktığım için farklı bir altyapı arayışına girdim, Turkcell Superonline'ı aradım, aramaz olsaydım. Evimin bulunduğu yerde altyapıları yokmuş, Superbox teklif edip duruyorlar. Oyun oynayacağım için ping yüksek, kullanışsız olur benim için, ayrıca baya pahalı normal hatlara göre, anlatamadım yarım saat. Yüzlerine de kapamak istemedim ayıp olmasın diye. Neyse sorun bu değil, bunlar yaklaşık 50 taşeron şirkete vermişler numaramı, bir sürü numaradan Superbox için, Superonline için arandım, engellemekten gına geldi artık. İstemiyorum ben hat bağlattım dediğiniz halde tamam sistemden siliyoruz diyip aynı veya benzer numaralardan arıyorlar. O da yetmedi Digiturk'e de vermişler, bir 50 telefon da onlardan geldi (Dijitürk zerre tercih edeceğim bir şirket olmadığı için aramadım bile en başından beri, yani numaramı ben vermiş olamam onlara). Velhasıl kelam, Superonline'a geçişiniz kesin değilse telefon numaranızdan aramayın, kontörlüden, gizli numaradan falan arayın, Skype kontör yükleyin oradan arayın.
Bunlardan kurtulmak için de telefonu hoparlöre verin, anlatın komple, anlamadım lütfen tekrar eder misiniz diyin, 3. de yüzünüze kapatıyorlar zaten aynı numaradan da genelde aramıyorlar bir daha.
Bilginize, iyi tatiller herkese.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.