Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
2169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Turkcell sınırsız mobil atagi ne zmn aticak? (2. sayfa)
L
3 yıl
Yarbay

hayır birde şu var faturalıda şampiyon paket veya yeşilbeyaz paketi ile ayda 8 gb rahat kazanılıyor, ne diye millete 1 gb interneti 30 liraya satarlar ki.

ayrıca tt ve vodafonda telefon yönlendirmesi tarifenden giderken turkcell de 6.99 lira. sekreter servisini de açık yolluyorlar tt ve vodafonda böyle bir tuzak yok, özellikle yaşlıları tuzağa düşürüyorlar bu yöntemle. bazı hediyeleri de parayla satıyorlar, game+ mıdır nedir onada bulaşıp rezil ettiler.

iyice midem bulanmaya başladı açıkcası bundan sonra tt vodafone arasında dolanırım, ta ki turkcell kendine çeki düzen verene kadar

ekleme: voda ve tt olmasa şuan çok eski yıllarda olduğu gibi 15 20 lira yükleyip 3 5 dakika konuşuyor olurduk kim bilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 9 Nisan 2021; 23:30:17 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @astanca111
C
3 yıl
Yarbay

5G işi kesinleşsin yavaştan gelir. Sağlam bir ücret karşılığında tabi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 yıl
Çavuş

halkın sınırlı internete 3-5 gb'a tonla para verdiği yerde, malum bürokrat ve yöneticilere 4-5 maaş bağlandığı ve turkcell'den, türk lirası bile değil yıllık 250 bin euro, tekrar büyük harflerle yazayım İKİYÜZELLİBİN EURO maaşlar bağlandığı bir yerde; operatörler, gsm kullancılarının kotalı internete tonla para akıtmasından doğan gelirini altyapıya yatırım yapmak yerine(gerçi burası da muallak) tüketiciyi iliklerine kadar sömürerek reklamlarındaki ünlülere milyonları savuran bir pişkinlikte yapıda oldukça, sınırsız internet konusu umutsuz bir beklenti gibi duruyor.

ayrıca gsm aboneleri ''bana sosyal medya sınırsız getirse dahi yeter'' deyip, hala taleplerini düşük tutarak tam da onların istediği gibi bir şekilde muhafaza ediyorsa, operatörler bundan cesaret alarak gayet bu durumdan memnun olup abonelerden tonla kazandığı geliri birilerine maaş bağlayarak ya da saçarak, bize interneti kotalı olarak satmaya devam eder. bu yaklaşım tüketici lehine değil.

abd'de ve avrupa'da elin insanı sınırsız dakika sınırsız sms, sınırsız koşulsuz interneti uygun fiyatlara kullanıyorken ve üstelik turkcell ukrayna'da lifecell ismiyle sınırsız interneti sunuyorken, bize hala tonla paraya birkaç gb kotalı internet sunması cidden insanın ağrına gitmesi lazım.

gsm operatörlerinin sınırsız interneti konusunda abonelerin talepleri artarak devam etmesi durumunda belki şu anki vaziyete kayıtsız kalan btk'nın el atarak operatörlerin altyapı bahanesini de ortadan kaldırarak daha fazla gecikmeden onlara süre verip belki bir adım atabilir. aksi halde elon musk'ın starlink internetini türkiye'ye(avrupa bölgesine) getirene kadar abonelerin ceplerinden fazlaca para çıkmaya devam edecek. öyle ki, türkiye'deki operatörler ve btk değil bu işe son verecek ve daha umutlu gelen kısım starlink gibi geliyor. belkide kurnaz gsm operatörleri oraya dek bu akıldışı ve kendisi için karlı kotalı sistemi sürdürmeye devam edecek ya da o gün geldiğinde starlink'i engellemek için bile müdahalede bulunacaklar. bakıp göreceğiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yüzbaşı

Ya o sekreter zimbirtisi beni benden aldi pederi turkcell de 1000 dk li pakete gecirmiştim koyde rahat konussun diye 29 lira paket bir turlu 29 + 3 tku olarak 32 lira gelcekken 40 liradan assa fatura ödemiyodu , musteri hizmetlerini aradim baskasi ulasamayinca kapatsa bile ulasamadigi icin 1.8 lira para kesiyolarmis ne alakaya ne maydonoz dedim kafayimi yediniz dedim bu ne sacmalik , butun herseyi mobilden iptal etmeme ragmen 36 liradan assa fatura odeyemedim taahut bittide kurtulduk tt ye devam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Lexco
S
3 yıl
Yarbay

Müşteri neyi ne kadar isterse istesin hocam, ödeyeceği fiyatta biter her şey. Şuan ülkenin ekonomisi çok kötü bir durumda ve bu ekonomi ile bu kadar oluyor.

Şurayı bir inceleyin:
< Resime gitmek için tıklayın >
https://research.rewheel.fi/downloads/The_state_of_4G_5G_pricing_15_release_1H2021_operators_PUBLIC_VERSION.pdf

Kazıkcell dediğimiz Turkcell, Dünya'daki en ucuz hizmeti veren sağlayıcılardan biri aslında. Çünkü paramız para etmiyor. Durum Vodafone Türkiye ve TT tarafında daha da kötü ki onlar Turkcell'den de ucuza iş yapıyor. Hani ekonomimiz biraz daha güçlü olsa ve biz aynısını öderken döviz cinsinden şu listenin ortasındaki firmalar gibi kazansalar, emin olun Dünya'daki en iyi hizmeti veriyor olurdu bizim operatörler.

Şu halde sınırsız işi biraz zor. Sabit altyapı çoğu yerde kötü ya da yok. Bundan dolayı SuperBox'a akın ediyor kullanıcılar. Sürekli böyle sınırsız bir kullanımı da kaldıramıyor baz istasyonları. Son zamanlarda 4 taşıyıcı birleştirme etkinleştirildi, yükleme tarafında taşıyıcı birleştirme etkinleştiriliyor, TM9 vs. etkinleştiriliyor yer yer; donanımları daha verimli kullanacak lisanslara falan da para ödeniyor ama kullanım çok fazla ve baz istasyonu yoğunluğu buna göre yetersiz kalabiliyor birçok yerde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 10 Nisan 2021; 8:7:47 >


Bu mesajda bahsedilenler: @johnny lenn
G
3 yıl
Yarbay

Kktcell kağnı hızında da olsa veriyor ;

Faturalı ve Faturasız Bitmeyen Paketler dahilinde bulunan internet kotası dolduğunda interneti bitmeyecek ancak yeni ek bir paket alana kadar internet kullanım hızı 80 kbps olacaktır.

https://www.kktcell.com/paketler/faturali/gnc-sosyal-s



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Yarbay

Pek olacagini sanmam



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

İllaha ki gelir limitsiz mobil internet hocam ama pahalı şekilde gelir. Düşünsenize 5G çıkmış hersey tamam 400-500 mbps alıyorsunuz ama kotanız 10 GB.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

Sınırsız 10 mbit benim işimi görür.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Keske turkcell 10mbit 100 tl ye verse hemen kosa kosa bayiye giderim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Starforces
G
3 yıl
Yarbay

turkcell den en az 4 sene sinirsiz internet beklemiyorum.

5g nin gelmesi bile uzayacak. reakbet kurali de sinirsiz vermez. ama kotayi artirir fiyati da sisirir maalesef.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

20-30gb kotalı paketlere gece sınırsız hediye yada gece sınırsız 10tl gibi kampanyalar olsa yine iş görecek. Birçok mahallede ttnett sınırsız internet alsan altyapı yüzünden yoğun saatlerde 1mbps altına düşüyor hızlar. Sırf bu yüzden yıllardır 128kkbps-256kbps gibi sınırsız mobil internet kullanmak zorunda kaldım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.