Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
311
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Türkçe'nin Gereksiz Bir Dil Olması
B
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hiçbir insana hiçbir şey anlatamadığın bir ülkede bir dile de gereksinim kalmıyor. Herkes bildiğini okuyor zaten. Bu nedenle Türkçe gereksiz bir dildir.



Türkçe dünyanın en güzel dillerinden biriidir


bunu bir çok dil konuşan ve bir çok milletetn insan tanımış biri olarak söylüyorum
Yoruma Git
Guest-89183934B - 3 yıl +6
G
3 yıl
Yarbay

Türkçe dünyanın en güzel dillerinden biriidir


bunu bir çok dil konuşan ve bir çok milletetn insan tanımış biri olarak söylüyorum



D
3 yıl
Teğmen

Sorun dilde değil. Ama şu konuda haklısın: Türk milleti kadar cahil, medeniyetten nasibini almamış, görgüsüz, saygısız bir milleti dünyada başka hiçbir yerde bulamazsın.

Benim Azeri arkadaşlarım var ve onları görünce hep kendi kendime diyorum ki "Ulan bunlar insansa biz neyiz?"

Adamlar bizden fersah fersah ötedeler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Teğmen

O kadar kötü müyüz cidden ya?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DrakeMcCain
D
3 yıl
Teğmen

Düşündüğünden bile kötü...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bisikletçi76
B
3 yıl
Teğmen

A
3 yıl
Teğmen

"Türkçenin" olacak. Dilini, ülkeni kötülemek kolay ama "sen ne yaptın?" derler adama! Türk milletinin en büyük sorunu bu: Şikayet etmek, bahane bulmak, hayıflanmak... Biraz da yapıcı olmak, mücadele etmek gerek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 21 Mayıs 2021; 22:25:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

@Sylisyum




Bu mesajda bahsedilenler: @Sylisyum
G
3 yıl
Teğmen

gereksiz çok insan olduğu bir gerçek



H
3 yıl
Çavuş

Sizi de anlamıyorum ne yapabiliriz ? Bireysel olarak kendimizi zaten geliştiriyoruz. Toplumsal yönden ne yapabilirim ? Çoğunluğun cahil olduğu ülkede, bilime, sanata, felsefeye bu kadar ülkede ne yapabiliriz ? Bilim adamına güvenmeyen kesim neye güveniyor iyi biliyoruz. Bu zihniyeti değiştirmeye uğraşmak yerine eğitim sistemini değiştirip geleceğimizi kazansak yeridir ama şuanki halk maalesef iflah olmaz. "Felsefe yapma!" Diye söz var ülkede, felsefeyi boş laf olarak görüp hoca efendilerin ayağının altını yalayan kesimin sözleri bunlar. Bu kesimin çocukları işte geleceğimiz. Öyle az bir kesim de değil maalesef. Tek kurtuluş yolu EĞİTİM onun da bireylerin sorunu değil devletin sorunu olarak görmek lazım.

Anadolu'nun karanlık sokaklarında, doğuda özellikle askerlik yaptı bir yakınım. Gerçekten katletmemiz gereken çok yol var çünkü şuan Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşamıyorum gibi hissediyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Teğmen

Niye öğle diyorsun ? Bence Türkçe güzel bir dil. Ama halk konusunda haklısın.Halkın çoğu cahil,görgüsüz ve saygısız kişilerden oluşuyor. İnşallah ilerde daha iyi bir eğitim sistemiyle bu kişileri olabildiğince azaltacağız.



S
3 yıl
Yüzbaşı

Al pasaportunu, dene Amerika yeşil kartını. Eninde sonunda çıkar nasılsa, çık git ülkeden. Türkçenden de kurtulmuş olursun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.