Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz hocam. 1 senedir altyapı bekliyorum sözde aralığın başı gelecek dediler sonra aralık sonu dediler şimdi de bu ay sonuna gelecek dediler. 1 senedir binada altyapı yok.
Gerçekten çok ilginç, ne bu kadar zaman alıyorki ? İşin zoru bitmiş, yollar kazılmış, altyapı döşenmiş, dolaplar santraller kurulmuş ve yüzlerce abone hizmet alıyor. Binada obk’de var sadece sonlandırma yapılması lazım ve bitti.
Birde birbirlerinden haberdar değiller. VDSL altyapınız var sorun gözükmüyor başvurabilirsiniz diyor. Başvuruyoruz saha ekipleri geliyor bakıyor “Aaa ankastre dolu boş port yok” deyip gidiyor. 30 Ocağa kadar kontrolleri sağlanacaklar diyorlardı şimdi arayan personal 30 Mart’a kadar dedi. Muhtemelen 30 Martda da 30 Temmuza falan atarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @ekomeko