Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 2 mobil kullanıcı
18869
Cevap
774190
Tıklama
68
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (786. sayfa)
2
8 yıl
Onbaşı

Arkadaslar merhaba tekrar. Simdi an itibariyle evde superonline var. Turknete gececegim. (2 aydir!!) Neyse ayni zamanda sabit hatta olsun istiyorum ve bir sikintidan dolayi tekrar tt'ye sabit basvurusunda bulundum. Akabinde saha elemani geldi ve mevcut kabloya islem yaparsa kullanilan internetin kesilecegini soyledi ve baska bir kabloyla telefon kullanilabilecegini soyledi. Ve girise ismin yazili oldugu bir baska kablo biraktigini soyledi.



Simdi merak ettigim konu su: ben turknete yada baska bir firmaya basvurumda hangi kablodan hizmet alacagim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
8 yıl
Teğmen

yaklaşık 6-7 ay turknet kullandım. ama şimdi netspedd geçtim çok ama çok memnunum eğer sizinde ilinizde hizmet varsa tavsiyemdir.https://www.netspeed.com.tr/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sörms -- 19 Eylül 2017; 14:29:31 >

C
8 yıl
Binbaşı

Superonline aboneliğinizde taahütünüz yoksa iptal ettirin, ttnet telefon hattınız bağlıymış turknet müşteri hizmetleriyle görüşün mevcut telefon hattınızın turknete taşınmasını istediğinizi ve turknet internet aboneliğinizin de aynı hat üzerinden verilmesini istediğinizi söyleyin gerekli işlemleri başlatırlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @2Nokta..
T
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: 2Nokta..

Arkadaslar merhaba tekrar. Simdi an itibariyle evde superonline var. Turknete gececegim. (2 aydir!!) Neyse ayni zamanda sabit hatta olsun istiyorum ve bir sikintidan dolayi tekrar tt'ye sabit basvurusunda bulundum. Akabinde saha elemani geldi ve mevcut kabloya islem yaparsa kullanilan internetin kesilecegini soyledi ve baska bir kabloyla telefon kullanilabilecegini soyledi. Ve girise ismin yazili oldugu bir baska kablo biraktigini soyledi.



Simdi merak ettigim konu su: ben turknete yada baska bir firmaya basvurumda hangi kablodan hizmet alacagim?





Nakil işlemi yaparsanız size sıkıntı olacak. Süperi iptal ettirmeden geçiş sorunlu. Telefon hattı olan kablodan size internet vereceklerdir. Onun için yeni başvuru yaparak mevcut telefon numaranızı iletmeli ve onun üzerinden abonelik yatırmalısınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
8 yıl
Yüzbaşı

Modeme gelen veri 4mbit fakat 2mbite sınırlamışlar upload'ı. Canlı destekten yazıyorum robot cevap veriyor sanki... Köşeye sıkışıncada hemen canlı desteği sonlandırıyorlar.. Bu mu hizmet?



A
8 yıl
Teğmen

Bende 20 gündür uğraştım bunlarla hizmet alamadığım için kapattırdım. Hiç bir cevap alamadım. Aramıyorlar çaldırın kapatın ben arayım diyorum onuda yapmıyorlar. Kullanamadığım internete fatura ödettirdiler bunlardan uzak durun kafanız rahat etsin.




Bu mesajda bahsedilenler: @ShaRLooT
A
8 yıl
Teğmen

Ben de nakil yaptırdım yarım gün kadar adsl kullandım. sonra sinyali kesdiler vdsl bağlayacaklardı ama bağlamadılar varolan hattı da yokettiler. Yrım gün kadar kullanıp 20 gün kullanmadığım internete 30.20 tl fatura ödettirdiler. bunlara abone olurken 1000 kere düşünün.




Bu mesajda bahsedilenler: @sonurakar
G
8 yıl
Yarbay

Bina içerisinde zaten tesisat var. Türknete evraklarımı göndermeme rağmen 2 kablonun ucu türk telekom tarafından etiketlenmişti. sanırım bizim mahalledeki alt yapıyı türk telekom sağlıyor. Neyse bunları etiketlemeye geleceklerine taksalarmış ne olacakmış sanki. Ama artık gerek yok. Superonline daki adamlar geldi eve fiber hattı döşedi. Yemek su ikram edeyim dedim olmaz abi bu bizim vazifemiz dediler. 5 krş dahi almadılar.

Benim tek yaptığım şey modemin arkasındaki kodu bilgisayarıma,telefonuma, televizyonuma, playstationuma yazıp kullanmam oldu.

Hizmet budur. belki 60 değil 70 ödüyorum ama en azından türk telekomun kalitesiz milattan önce kalmış sürekli hata veren bakır hatlarını kullanmıyorum.

İstanbul daki arkadaşların superonline bayisine gitmeden internet bağlatmalarını önermiyorum. Modemi siz alınca zaten taksite bağlatsanız yine hemen hemen aynı aylık paraya denk geliyor (2.4ghz+5ghz - ac modem + usb ile hdd deki tüm verilere evin her yerinden ulaşma özellikli kaliteli modem. 7. katta oturmama rağmen marketten bile çekiyor.). Aldığınız hizmet ve ücretsiz kablolama da + sı.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThesadisT
G
8 yıl
Yarbay

Heee türknet nasıl alınır, yazlığınız vardır 3 aydan 3 aya kullanacaksınızdır, o zaman tamamlayıcı olarak olur ama ana hizmet için çok yetersiz. gerçi yazlıkta da denizin,güneşin,kumun hakkını vermek gerekiyor. İnstagrama geç fotoğraf atın ne olacak sanki


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı

Superonline'ın 24 mbpsden sonraki hızların fiyatlarından haberiniz var değil mi ?

Sizin paketiniz hangi paket ?

Kaç tl ödüyorsunuz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @khytr89
İ
8 yıl
Teğmen

Superonline ile yaptığınız sözleşmede ilk kurulum ücreti olarak sözde ücretsiz olarak verilen bu hizmeti türknet sizden almayıp, size bırakıyor. Siz superonline hizmetini aldığınızda hem taahhüt vererek hemde diğer şartları kabul ederek bunu ödemiş oluyorsunuz. Bunun farkındasınız değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @khytr89
G
8 yıl
Yarbay

haa şunu da ekliyim ben bir müşteriyim türkcell çalışanı değilim. zaten cep telefonu hattım türkcell her gün küfür ediyorum. şebekeyi değiştiricem. yanlış anlaşılmasın. yarın a gider b gelir bu böyle, hangisi bana en kaliteli hizmeti en uyguna sunarsa basar ona giderim.. sadakat sağlamak isterlerse de boyunları kıldan ince olmalı. o kadar



G
8 yıl
Yarbay

Aynen hocam, ıslık sesi kesiliyor sms haricinde.. yoksa whatsapp da boş muhabbet

tatilin keyfini çıkartın eve de superonline alın rahatınıza bakın. şu an ev için diyorum gerçekten en iyisi bu..

şirketler için çok alternatif yok ama türk telekomun metro interneti biraz daha iyi en azından kurumsal müşterilere rezil olmamak için biraz daha atik davranıyorlar.

türknet ise son kullanıcıya hitap ediyor. adamlar pazarlama ayağında çok iyi, pazarlama müdürü kimse medya ve halkla ilişkiler departmanıyla iyi iş çıkarttığı kesin ama bakıyoruz hizmete sıfır.

türknet yetkililerinin burayı okuyacağını sanmıyorum ama en azından benim gibi yoğun çalışıp evde sadece basitlik isteyen kullanıcılar için 60 değil 70 olsun ama tam paket bir hizmet olsun. haa benim aklım basıyor biraz da neyin ne olduğunu görebiliyorum. yaşlıları birçok elektirikçi ve telefoncu dolandırıyordur.

2 kabloyu birliştirmek için hak yerde kalmaz elbet. adam benden 50tl istedi ya resmen dolandırıcılık. arabayı 1 saat iç dış yıkatıyorum 4 gence toplamda 20 tl veriyorum, adamın teki 2 kabloyu birleştirmek için 5 dk de 50tl alacakmış bababababababa




Bu mesajda bahsedilenler: @Cemal CEMİL
O
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Yazın 2 ay interneti dondurmuştum şimdi açıldı fakat girmeye çalışınca TurkNet kullanıcı adı ve şifre yanlış diye hata veriyor. Sorun ne olabilir

Var mı bilen?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
C
8 yıl
Binbaşı

Bir arkadaş forumda paylaşmıştı memnunmuş, bölgenizde netspeed varsa bir bakın isterseniz


https://www.netspeed.com.tr/




Bu mesajda bahsedilenler: @eneximus
W
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: jetsons

Yapa alt yapısına dahil misiniz?

Not: Eklediğim arkadaşlara soruyorum.

değilim malesef



S
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: spartakuez

Bende gözümü kararttım 07.09.2017 de uyelik islemlerini baslattim umarim memnun kalirim arkadaslar.

Oturdugum evde 11 yildir internet kullaniyorum 11 yil once ilk basta turknet ile internet kullanmaya basladiydim ozamanlar pek bilinmiyordu 2 yil taahhutlu kullandiydim taahhut bitince fiyat yukselince kapatip ttnete gectim 8-9 yildir ttnet kullaniyorum suan sıkıntı yokda ttnetde ,

amma velakin yorumlara bakıyorumda hep olumsuz yorumlar soz konusu bu zaman surecinde daha da ilerledigini dahada kaliteyi artirip ust seviyelere cikmis olabilecegini tahmin ediyorum daha dogrusu dusunmek istiyorum.herhalde memnun olupda yorum yazan pek yok ondan olsa gerek bakalim ilerleyen sureclerde neler yasanacak gozum yukseklerde degil 70 mbit 80 mbit gibi degerler beklemiyorumda fakat

Bana vaat ettikler 16 MEGABIT AKN SIZ .HER YONE 1000 DAKKA TAAHHUTSUZ verdikleri fiyat ve indirim gibi ozellikleri sorunsuz kullanayim yeter benim oyle 70.80 megabitlerde gozum yok dedigim gibi internet kopma sorunu olmasin ve vaat ettiklerini versinler yeter .artik bakalim memnunmu kalacagiz yada aksini dusunmek istemiyorum ALLAHIN izniyle memnun kalırım İNŞALLAH.

ona gore yorum yaparim artik burda.



!!!!!!!!!!!!!!!!!NOT YORUM GÜNCELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!



14.09.2017 Tarihinde internetim ve telefonum kapanmadan turknete gecisim tamamlandi telefona gelen bilgileri modeme girerek internete baglandim ve telefonumda calisiyordu buraya kadar hersey cok guzeldi



asil sorun bundan sonra basladi ayni saatlerde online islem merkezine girdigimde bana söylenen indirimler ve olmasi gereken bilgiler gorunmuyordu ve 7(YEDİ) MEGABIT oldugunu gordum hemen musteri hizmetlerini aradim ve ben ŞOKKKKKK

boyle bir indirim gorunmuyor dediler (hız konusunu gundeme bile getirmedim bakın tek bir sikayet dahi etmedim internetim acildiktan sonra ve bu tarihe kadar musteri temsilcisine )size bu indirimi kim soyledi sistemde boyle bir sey goremiyorum dedi ve oan basimdan kaynar sular dokuldu resmen daha internetin acildigi gun yasadigim strese bak ayri ayri gorusmelerde 80 dakka gorusme yapmisim ayni gun ve 3-4 tane kayit olusturmusum bana 2-3 gun sonra donus yaptilar cozum merkezinden sistemde gorunmez faturada gorunecek dediler .Ttnetdeyken online islem merkezinde wifi dakkalari paket indirimleri her ne varsa olmasi gerekenler yaziyordu ama dedim. bizde gorunmez demeye getirdiler sanırım konusmalardan anladigim kadariyla ve icime sinmedi yaptigim gorusme ama eyvallah deyip gectim kafaya takip ustelemedim artik konuyu kapattik. Ayrıca suan hala gorunmuyor ,normalde cok fazla takıntılı biri degilimdir ama atalarimiz ne demis """SÖZ UÇAR YAZI KALIR """ bu konuda başka söze gerek yok sanırım.........



Herneyse Aradan 4-5 gun gecti yani bugun 19.09.2017 saat 13:10 da telefona suna benzer sms geldi.

""" 25.09.2017 tarinde iyilestirme calismalari yapilacagindan kesinti olacaktir tarafinizdan hic bir ucret talep edilmeyecektir """ gibilerinden mesaj geldi hemen arkasindan 1 dakka gecmeden daha neyin ne oldugunu anlamadan su mesaj geldi.



Hizmetinizi baska operatore tasimak isterseniz numara tasima yontemini kullanabilirsiniz. Yeni operator tarafiniza numara tasima ile ilgili ucret yansitabilir.



hemen o esnada internet kesildi internetde sörf yapiyordum cunku gidip modeme baktim net yok .hemen yaninda bulunan telefonu actim hic bir ses gelmiyor telefonda kesilmis internetde kesilmis ama dedim bu olamaz bana gelen mesajda 25 eylulde kesinti olacagi yaziyordu bu gun 19 eylul ne alakasi var yani diyerek kendimi teselli etmeye calisdim ama olan olmusdu artik ve bu durumu gercek anlamda yavas yavas kabullenmeye basladim oan derin bir nefes almaya calisarak telefondaki mesajlara bakip bir anlam cikarmaya calistim ÖZELLİKLE SON GELEN MESAJ ÇOK ANLAMLI VE ETKİLEYİCİYDİ ASLINDA ve kendime sunu dedim



"" yaa iste boyle evlat senmisin 9 yildir araliksiz kesintisiz taahhutsuz ttnet kullanipda az pahalı diyerek ,sinirsiz kota var deyip 50 GB kotayi begenmeyip turknete gecen ""

biraz sakinlesip mobil veriyi acarak turknet uygulamasindan canli destege baglanip durumu anlattim kayit olusturuyoruz denildi ve beklemeye basladim donus yapilmadi aksam 7-8 gibi bu kez musteri hizmetlerini aradim cok tatli bir dille ve cok aşırı sakince durumu anlattim bu zamana kadar hic sakinligimi ve kibarligimi elden bırakmadım ayrıca karakter olarakda boyle biriyimdir herneyse evet sinyal yok gorunuyor altyapi calismasi olabilir hattinizda. zaten kayit olusturmussunuz bekleyin denildi kafamda ki deli sorulardan birini dile getirdim""" bana 7 mbit yetiyordu ben sizden alt yapi calismasi talep etmedimki hem ne alaka sizden ucret talep edilmeyecektir yaziyor.sizden yuksek hiz talep etmedimki ne diye internetim ve telefonum kesiliyor dedim hem ustelik bugun 25 eylul degilki 19 eylul ne alakasi var yani "" dedim gelen cevap sikayetinizi ilgili birime aktariyoruz 48 saat icinde size donus yapilacak denilip gorusmeyi sonlandirdik yine sakincene sonuç olarak şimdi ne mi yapıyorum ?



gece saat 4 olmus arada sirada son gelen mesaja bakip bir mana cıkarmaya calışarak internetsiz ve telefonsuz kalmanın sıkıntısını yaşıyorum.



11 yıl once evime ilk olarak turknet baglatmistim ve 2 yil taahhutlu olarak hic bir problem yasamamistim memnundum ama taahhut bitip fiyat artisi olunca interneti kapattirip ttnete basvurmusdum ve 9 yildirda taahhutsuz ttnet kullaniyordum neredeyse son 8 yil icinde musteri hizmetlerini arayip internetim kesildi telefonum kesildi diye hic aramamistim daha turknete geceli 5 gun olmusken ve diger yasadigim problemleri unutup yeni bir sayfa acip 7 megabit internetimle idare edip mutlu mesut yasıyorken bu kez bu durum basima geldi bu 5 gunluk kisa surecde bakalim sonuç ne olacak .bana ""SİZİN HIZINIZIN 7 MEGABİT OLDUGUNU GÖRDÜK VE ÜZÜLDÜK DOLAYISIYLA ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPMAK ISTEDIK VE BUNDAN ÖTÜRÜ BU ZORLU SÜREÇTEN GEÇTİNİZ 60 -70 MEGABİT HIZ TANIMLAMAK İÇİN SİZE SÜPRİZ YAPMAK İSTEDİK VE ONCA OLUMSUZ DURUMDAN SONRA SÛKUNETLİ VE SABIRLI KALARAK KAZANDINIZ """

derlerse tekrardan herseyi unutup temiz bir sayfa acarak yolumuza devam edebilirim.cünku bunun mantikli aciklamasi bu olsa gerek bakalım sonuç ne olacak....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 20 Eylül 2017; 4:5:8 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ad min , @TurkNetDestek
D
8 yıl
Yarbay

S
8 yıl
Binbaşı

Hayırlı olsun. Facebook sayfasında şuan canlı yayın var. Ülkemde ''HİZMET'' kelimesinin hakkını veren sayılı firmalardan oldu. Bu çizgide devam etmeleri dileğiyle.



T
8 yıl
Yarbay

Merhaba, gün içerisinde tüm kullanıcılarımız için AKN'yi otomatik olarak kaldırıyoruz.


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Provezza.