Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1380
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TTNET İLE İLGİLİ BİR SIKINTIM VAR ÖNERİ YAPAR MISINIZ ?
*
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar.Genellikle bu internet bağlantısıyla babam ilgileniyordu.Fakat kendisi yurt dışına çalışmaya gidince haliyle ödemeler vesaire ben ilgilenmek zorunda kaldım.Öncelikle kendimi şöyle tanıtayım;
-PS4'te Multiplayer (Battlefield 4,GTA V vs ) oynuyorum.
-Bilgisayar başına geçtiğim süreler çok değil genelde PS4'te multiplayer için kullanıyorum interneti.

İnternet hızım ise şöyle;

< Resime gitmek için tıklayın >


Neden bu hız var ? Onuda açıklayayım babam evde iken bilgisayardan radyo yayını yapıyordu bircok kapsamlı işte internet hızı önemli faktör oldugu için,bu hıza terfi etmek durumunda kaldı.Ama ben şahsen ve ev halkı da dahil olmak üzere interneti sadece yukarıda ki faktörlerde(multiplayer,arada sırada download yapma vs) kullanıyoruz.Bazılarımız işte bazılarımız okulda olduğu için interneti aşırı sömüremiyoruz açıkcası.Dediğim gibi ya internet download yapılıyor (30-40 gb en fazla) ya da PS4 Multi oynanıyor evde.Bana da açıkcası her ay verdiğimiz 70 TL fatura çok geliyor.Açıkcası bu internetin hakkını veremediğimizi düşünüyorum.Kısacası sizce ben internetimin hızını uygun bir fiyata getirtebilmek için sizce hızını kaça düşürtmeliyim ? Şuan ki kullandığım internet sınırsız tarifesinde.Fiyatı biraz uygun olan ve multiplayer oyunlarında lag sorunları ile karşılaşmayacağım ve dediğim gibi ayda en fazla 40 gb download yapacağım bir tarife arayışındayım şu aralar.Çevremde ki çoğu kişi 8 Megabit sınırsız kullandığını dile getirip sorun yaşamadığını belirtiyor.Sizce ben kaça düşürtmeliyim hızı vs ? Neticede internetin yeteri kadar hakkını vermediğimi yani bir okadar kullanmadıgımı düşünmekteyim.Beni şöyle multiplayer oyunlarında lagsız oynatacak,downloadları normal sürede indirecek ve sınırsız olan bir paket önerisi gerek.Zira her ay 70-100 TL vermek koyuyor açıkcası.

TTNET müşteri destek ile görüşmeden evvel sizlerden bir görüş almak istedim.
Ne önerirsiniz ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 12 Aralık 2014; 22:40:57 >

*
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar 70-100 tl arasında fiyat gelmeye devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
*
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

139 görüntülenme var ve hiç yardım edebilen yok mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yarbay

Abonelik babanın adınaysa kendisi olmadan yada vekalet yoksa birşey yapamazsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
*
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu ayda 100 TL geldi.Yukarıda ki yazdıklarımı okuyup öneri yapabilen yok mu ? Her ay 100 tl ödemekten gına geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Binbaşı

Hat sahibinin işlem yapması lazım sağlayıcı değiştirin diyecem hat sahibi değilsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.