Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1083
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TRKY DNS AYAR PROGRAMI HAK.
H
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu programı benim gibi kullanan var mı bilmiyorum ama bu program TT'den dnsleri otomatik olarak alarak azda olsa hız sağlıyor. Lakin habire yeni sürüm çıktı ibaresi görüyorum ve de DNS alamaz oldu. Kullanan varsa onlarda da öyle mi? Eğer öyleyse buna benzer bir program önerebilir misiniz?



W
19 yıl
Binbaşı

son 1-2 gundur aynı olay bendede var. hem dns leri almıyo, hem yeni surum var diye yalan atıyo, hemde dnsleri alacan derken siliyo. baglanamaz oluyom kendim dns yazmak zorunda kalıyorum. buna benzer baska bir program mewcut değil. turunun tek ornegi yanılmıyosam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Binbaşı

TT de zırt pırt dns aç kapa böyle programlara muhtaç kalıoz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Binbaşı

bence bu program hikaye. kullandım hızda hiçir değişme görmeidm hatta yavaşlattığı bile oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
19 yıl
Binbaşı

zaten cogumuz 256 k kullanıyoruz yani %5 veya %10 bile olsa bizim anlayacagımız bir hız olmıyacaktır bence bu. ben sudakikadan itibaren silmiş bulunuyorum bu programı. sapıttı zaten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkeste sapıtmış sanırım. Şark kurnazlığı ile adamlar bizi sitelerine yönlendiriyorlar galiba. Sileyim bari bende.



V
19 yıl
Yarbay

silin gitsin derim ben aylarca denedim kurdum kaldırdım kurdum kaldırdım artık işim olmaz...bazen öyle bir yavaşlatıyorki anlatamam...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.