Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
511
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Trade Champion
J
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ranked girdiğimde bazı champ.ların yanında oklu bir simge çıkıyor trade champ. ne işe yarıyor o kişi ile champ. mu değiştiriyoruz amacı nedir ki???



G
12 yıl
Yarbay

Mesela sen 4. pick ol arkadaşın first pick olsun.Ranked girdiniz sen ad carry olarak graves oynuyosun ve mutlaka graves olmalısın ama karşı tarafın kapmasından korkuyorsun.Arkadaşın senin yerine graves alıyor sende arkadaşının SENDE OLAN istediği bir champı alıyorsun. seçim işi bittiğinde trade ederek champion larınızı değiştiriyorsunuz.Sen graves olmuş oluyorsun arkadaşında aldığın champ



K
12 yıl
Yüzbaşı

İlk pickleri support ve tank alarak karşı tarafın counter pick yapmasını engelliyorsun, sonrasındaki pickleri takımdaki arkadaşların ne istiyorsa onu alıyorsun, değişiyorsunuz. Kısacası counter pick yapıyorsun, sizin takıma counter pick yapılmasını engelliyorsun.



R
12 yıl
Yarbay

yada random pick modları falan oynarken iyi kullanamadığın bişey gelirse ve başkası daha iyi kullanabilecekse değişiyorsunuz peki nasıl yapılır ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

anladım iyi bir özellikmiş ama solo girdiğimde asla kimseye güvenmem :) support aldığımla kalırım :D cevaplar için teşekkürler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.