Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
88
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TP-Link Extender sorunu
C
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese iyi akşamlar. Eski model bir tp-link wifi extenderım var. (TL-WA854RE) Kurulumda ve ilk kullanımda bir sorun yaşamıyorum ancak şöyle bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Extender’a uzun süre bağlanmadığımız zaman hiç bir türlü bağlanılmıyor. Prizden çıkarıp tekrar takınca sorunsuzca bağlanabiliyoruz. Sürekli olarak prize çıkar tak yapmak da çok zahmetli bir işlem oluyor. Eğer bu işlem yapılmazsa bağlanamıyoruz.

Birkaç yerde görüp ana modem üzerinden bant genişliğini değiştirmeyi denedim ancak sorun devam ediyor. Her kullanımda prizden çıkarıp takmak saçma bir çözüm olduğu için burdan destek almayı düşündüm. Bu tarz bir sorunla karşılaşan daha önce oldu mu, ne yapmamı önerirsiniz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Teğmen

Merhaba,
TP-LINK'e sordunuz mu? Teknik servise veya DH Forum'da bir bölüm vardı, hala duruyor galiba TP-LINK'e Sorun diye oraya yazabilirsiniz. Belki ayarında sorun vardır belki ürün arızalıdır. Servise danışmakta fayda var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teknik desteğin önerdiği birkaç yöntemi deneyip sonuç alamadım. Ondan buraya sorma gereği duydum. Ama burdaki konuyu yeni öğrendim hocam sağolun, buradan da yazayım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @eskikasaroysroys
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.