Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
3181
Cevap
159499
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (163. sayfa)
V
dün (534 mesaj)
Yüzbaşı

Selam, ben 2 ser gun karsilastirip tecrubemi yukarida ilettim. Poe olmasi ve fiyat avantaji nedeniyle ben X50 Poe tercih ettim. 2 katli bahceli mustakil evde su an bahce dahil 3 cihaz yeterli oluyor.
Yukarida alsancakweb detayli karsilastirma yapmis, bende katiliyorum. Hx520 nin su an fiyat avantaji var, sinyal kalitesi kisa tecrubemde iyiydi ama uzun sure kullanimda ne olur bilemem.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselh -- 8 Haziran 2026; 22:10:35 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BijonAnahtarı
T
13 sa. (63 mesaj)
Çavuş

Cümleten herkese teşekkür ederim. Sonunda başardım. Herkesin yardımları için teşekkür ederim. Sanırım şöyle yaptım. Decoyu önce kablolu şekilde kurdum. Sonrasında pppoe şifresini girdim mac clon vlan ayarları yaptım. pppoe ayarlarında ip verilerinin geldiği sonunda gördüm. Sonradan ont cihazından etherneti taktım ve oldu. Şükürler olsun. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 sa. (63 mesaj)
Çavuş

hocam sanırım buna benzer birşeyler denedim sonunda tuttu. Sende sağolasın.




Bu mesajda bahsedilenler: @yaki3715
İ
9 sa. (3973 mesaj)
Yarbay

ont’yi bağlamadan internete çıkamaz cihaz ama neyse yapmışsınız bir şekilde :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tsek34
Y
6 sa. (133 mesaj)
Teğmen

Olmasına sevindim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.