Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
662
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toy Poodle
P
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Toy poodle son zamanlar da bir hayli popüler bir köpek ırkı olmuştur. Poodle ırkı sahiplenmek isteyenler internetten toy poodle hakkında bilgiler araştırmaya başlıyor. Kısaca bahsetmek gerekirse Toy poodle yavrusu ve yetişkini tüy dökmeyen köpek olarak bilinmektedir. Toy poodle sahibine oldukça sadık olan ancak yabancıya karşı zaman zaman agresif tavırlar sergileyen bir köpek ırkıdır.

Bilimsel adı: Canis lupus familiaris
Boy: 24 – 28 cm (Yetişkin, Omuz başından)
Üst sınıf: Köpek

Kıvırcık tüyleri, zeka küpü oluşları ve fazlasıyla sevimli, şirin bakışları ile görenleri kendine hayran bırakan Toy Poodle (Canis Lupus Familiaris) köpekler; Caniche ve Barbone isimleriyle de bilinen standart Poodle’ların “bir boy küçüğü” diğer bir değişle “oyuncak” halidir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Toy poodle fiyatları günümüz de sosyal medyanın da gücüyle oldukça yüksek rakamlara ulaşmaktadır. Poodle fiyatları şu anda ortalama 10.000 TL ile 16.000 TL gibi rakamlara ulaşmıştır. Yüksek fiyatlarda olmasına rağmen insanların toy poodle sahiplenme için birbiriyle yarışır gibi bir durumları söz konusudur. Anlam vermek zor olsa da durum ne yazık ki bundan ibaret.
Poodle sahiplenmek isteyenler bu adrese bakabilir.

https://www.binbirkopek.com/7318/toy-poodle



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.