Meraba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim pc den kullanıyorum. Oyunlar da bazen sogutma sistemi hatası alıyorum. Ayrıca bilgisayar masaüstünde gayet serin çalışırken bile fan deli gibi dönüyor. Fanı kontrol edebileceğim bir program da yok. Güç seçeneklerinden falan tasarrufa alıyorum değişen birşey yok yine ses yapıyor gereksiz yere. Ek olarak pc hiç seri değil mesela bir prog. yüklemesi sırasın müzik açıksa bazen müzik 1-2 saniyeliğine takılıyor cızırtı gibi sonra devam ediyor. Pc yi alalı 6 ay civarı oldu. Müşteri hizmetlerini aradım bize gönderin dediler. Bu aralar göndermem biraz zor acaba bu sorunlardan dolayı bilgisayarını servise gönderen arkadaşlar ortalama kaç gün de pc niz elinize sağlam bir şekilde ulaştı? Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.