Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
351
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toshiba bilgisayar modelleri Dynabook olarak isim değiştirdi
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Geçen yıl mali olarak zor günler geçiren ve pek çok bölümünü elden çıkarmak zorunda kalan Toshiba, bilgisayar bölümünün yüzde 80 hissesini de Sharp yani dolaylı olarak Foxconn’a satmıştı. Şimdi yeni bir isimlendirme kullanılacak.


 


Artık yok


 


Geçen yıl tamamlanan satışla birlikte Toshiba Clients Solutions bilgisayar üretiminden tamamen çekilmişti. Daha çok lisanslama şeklinde yoluna devam edecek. Sharp ise kendi teknolojilerini de ekleyerek bilgisayar üretimi yapacak.


 


Ayrıca Bkz.PlayStation Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Yiğit’e önemli görev

Yapılan anlaşmaya göre Toshiba markası bundan böyle Dynabook olarak isimlendirilecek. Yani yılların markası artık pazardan silinmiş oldu. Markanın mevcut serileri ise Dynabook Tecra veya Dynabook Portege şeklinde devam edecek.


 


Sharp bilgisayar ürünlerinin yanı sıra Nesnelerin İnterneti ve akıllı gözlük ürünlerini de Dynabook markası altında pazarlamayı planlıyor. Markanın ilk ürünleri ise ultra ince sınıfında iki adet Dynabook G serisi dizüstü modeli oldu. Sonrasında 10 adet dizüstü, 3 adet mini PC, zengin gerçeklik gözlüğü ve aksesuarlar da piyasada olacak.


 


 Haberi Portalda Gör

Dinazor gibi eski teknoloji ve tasarımlarda kalan bir marka için "Dinabook" çok yerinde olmuş :D
Yoruma Git
Bloodin - 5 yıl +3
B
5 yıl
Yarbay

Dinazor gibi eski teknoloji ve tasarımlarda kalan bir marka için "Dinabook" çok yerinde olmuş :D




Q
5 yıl
Binbaşı

YYEAAAKKKK




E
5 yıl
Binbaşı

T
5 yıl
Yarbay

Toshiba daha iyiydi isim olarak



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Notebook denilince ilk akla gelen isim ne hale geldi. Bugün telefon denince ilk akla gelen isimler de bu duruma düşebilir. En tepe marka benim diye övünmeye gelmez teknoloji dünyasında. Değişime ve gelişime ayak uyduramamanın sonucu kaçınılmaz.




H
5 yıl
Yarbay

Bir zamanların klas markası, üzüldüm doğrusu.

Akıllı telefon endüstrisinin günümüz teknolojisini domine edip yeniden şekillendirdiği artık yadsınamaz bir gerçek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.