Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
400
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toplama PC VS Monster Laptop
W
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba kendime bir bilgisayar almak istiyorum ancak çok kararsızım. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim bunun için 7000 TL ye bir laptop mu yoksa PC mi almalıyım şuan için? PC alırsam üniversitede ne yaparım?



A
4 yıl
Yarbay

3 sene sonra sı için laptop alırsan üzülürsün.

3 senede batarya miadını doldurur yada dolmak üzere olur.
Donanımı yetersiz gelmeye başlar.
İlk senende laptop ihtiyacın olmayacağı için 4 senelik bir laptop olacak elinde. En az 3 senede kullanacağını var sayarsak 7 sene zor be...
Ünide laptop şarttır ama bugünden 4 sene sonrası için laptop düşünülmez.



7k ya pc toplarsın 4 sene sonra 3 3.5 bine satar üzerine az bişi eklersin giriş seviye laptop alırsın. Donanım olarak zaten şuanki alacağın laptopa eş olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
4 yıl
Teğmen

Laptop alicaksan monster kesinlikle alma zaten. 7kya cok rahat cok daha performansli ve uzun sure kullanabilecegin masaustu sistem dizersin. Tabi ihtiyaclarina hangisi daha iyi cevap veriyor senin kararin. Laptopu yaninda tasima imkanin var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

Bu donanımlarla artık bu uzun vadeli planlar doğru değil.Herşey çabuk eskiyor. Bilinçli korozyon var



M
4 yıl
Teğmen

Laptop almaya karar verirsen indirimleri bekleyip bu modeli al. En azından soğutma ve malzeme kalitesi konularında başın ağrımaz. https://www.hepsiburada.com/msi-gl65-leopard-10scxr-061xtr-intel-core-i5-10300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000WAPOU?magaza=Teknorya



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.