Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Topic açmadan önce lütfen okuyunuz!!
P
20 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bildiğiniz ghibi digital uydu yayınları biraz alengilli bir konu :) yani şifreler falan derken iş biraz illegaliteye doğru kayıyor onun için bu bölümde konu açacak post atacak arkadaşlara kurallarımızın nerden başlayıp nereye uzandığını anlatmak için bu yazıyı yazıyorum.
İleride sorun yaşamamak için lütfen aşağıdaki kurallara harfiyen uyalım:
<font size='3'><b>1.</b>Bu bölümde <font color='red'><b>türkçe yayın yapan şifreli kanallar</b></font id='red'> hakkında topic açılması yorum yapılması kesinlikle yasaktır ve bu kurala uymayan topicler ve postlar tarafımızdan ikazda bulunulmadan silinecektir.

<b>2.</b><font color='red'>Adult</font id='red'> içerikli kanlların şifrelerinin çözülmesi ile ilgili topic açmak yorumda bulunmak yasaktır. Ancak şifresi çözülebilir bir pakette adult kanallar da varsa sadece paket adını kullanarak topic açılabilir yorum yapılabilir.

<b>3.</b>Bu bölümde yazılan şifreleme sistemleri ve şifre çözme ile ilgili bütün yorum topic ve yazılar sadece eğitim amaçlıdır burada anlatılan yöntemler konusunda yönetimimiz hiç bir sorumluluk kabul etmez.</font id='size3'>



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.