Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
407
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Togg kullanıcılarına yaz boyunca yüzde 20 indirimli şarj avantajı
B
5 gün (7626 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

Togg kullanıcılarına yaz boyunca yüzde 20 indirimli şarj avantajı
Togg, kullanıcılarını merkeze alan ekosistem avantajlarına yaz dönemine özel yeni bir halka ekledi. Yaz aylarında artan tatil ve şehirler arası yolculuk hareketliliği düşünülerek hazırlanan kampanya, Togg kullanıcılarına Trugo’ya ait autocharge özelliğiyle desteklenen DC şarj cihazlarında gerçekleştirecekleri şarj işlemlerinde yüzde 20 indirim sunuyor.



Temmuz ve ağustos ayları boyunca geçerli olacak kampanya, şarj maliyetlerini azaltarak elektrikli mobilite deneyimini daha erişilebilir ve avantajlı hale getiriyor.



Kampanya; autocharge, kredi kartı ve filo ödeme yöntemleriyle Trugo DC şarj cihazlarında gerçekleştirilen işlemlerde geçerli oluyor. İndirim tutarı, şarj işleminin tamamlanmasının ardından otomatik olarak hesaplanarak kullanıcıya yansıtılıyor. Böylece kullanıcılar, kupon kodu girmeden ve herhangi bir ek işlem yapmadan indirim avantajından doğrudan faydalanabiliyor.



Ayrıca Bkz.Leapmotor B03X Avrupa'da ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve menzili



Kampanyadan yararlanmak için Togg kullanıcılarının akıllı cihaz yazılımlarını güncel sürümde kullanmaları yeterli oluyor. Kampanya, kupon koduyla sunulan kampanyalar ve diğer indirimlerle birleştirilemiyor.



Togg kullanıcıları, yaz boyunca bu avantajdan Trugo’nun Türkiye’nin 81 ilinin tamamına yayılan hızlı şarj ağında yararlanabiliyor.



 Haberi Portalda Gör

Birazdan CHP ilçe teşkilatlarından bankamatik trolleri damlar buraya, Togg'u kötülemek için sallamaya başlarlar. Adamlar milli olan herşeye "aman bundan Erdoğan nemalanır ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı hollowman_ - 5 gün +7
H
5 gün (2586 mesaj)
Yarbay

Birazdan CHP ilçe teşkilatlarından bankamatik trolleri damlar buraya, Togg'u kötülemek için sallamaya başlarlar. Adamlar milli olan herşeye "aman bundan Erdoğan nemalanır belki" diye düşmanlık ediyorlar.

Yarın birgün iktidara gelseler bu askeri teknolojilerimizi, yerli otoyu veya herhangi bir yerli teknolojimizi karaladıkları insanlara bunların aslında ne kadar da faydalı olduğunu anlatıp ikna etmeye çalışacaklar.




M
4 gün (2099 mesaj)
Binbaşı

ek olarak banka kampanyalarıyla birleşiyorsa zaten çok ucuz olan elektrikli ulaşım maliyeti daha da uyguna gelir. hem de dc ile hızlıca biter şarj işlemi.



R
4 gün (1251 mesaj)
Binbaşı

4More için yaptıkları sıfır faiz Temmuz kampanyasındaki miktarı Long Range için de uygulasalardı iyiydi.

ÖTV ile daralan paket fiyatlaması ile birlikte LR için olan kampanyanın yetersiz olması müşteri kaybettiriyor.




A
4 gün (6917 mesaj)
Binbaşı

Tesla supercharger bu indirime rağmen kendi araclarina daha uygun hizmet veriyor yanlış gormediysem. Yerli-milli vs diye pazarlanan trugo daha ekonomik olmalı, elektrikli tesvikinde samimi iseler bir müddet kâr etmesinler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 gün (16266 mesaj)
Yarbay

Başından beri olması gereken buydu ve kalıcı olması gerekiyor. Supercharger da tesla 10,5 liraya şarj ediyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 gün (175 mesaj)
Yüzbaşı

Bence de kalıcı olmalı, ayırca yaşadığım yerde istasyon eksikliğinden şu an elektrikli araçtan uzak duruyorum maalesef



T
4 gün (16505 mesaj)
Yarbay

Tesla Supercharge ücretlerine %5 zam yapmış. 12,30 TL olan KW ücreti 13,00 TL olmuş. Dün okudum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hobar
T
4 gün (2448 mesaj)
Binbaşı

Keşke Tesla harici araçlara 20 TL yapsa. Adam Hyundai Kia grubundan araba almış bir kere bile sorgulamamış kardeşim sen bu aracı bize sattın da bunun Türkiye de şarj altyapısını kurdun mu. ? Yok 800V mimarim var diye ortada gezerler 70kw ile şarj etmeye calısır dururlar




_____________________________

Eski kullanıcı adı: Code140

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @topaz42
S
4 gün (16203 mesaj)
Yarbay

Araç satışı ve Altyapıyı aynı şirketin sunma zorunluluğu mu var?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tesla_User
T
3 gün (16505 mesaj)
Yarbay

Sunma zorunluluğunu bilmiyorum ama şöyle bir şey var. Togg Trugo'yu kurmuş. Bayramlarda, özel günlerde Togg aracınıza elektrik alırsanız indirimli alabiliyorsunuz. Sistem aracınızı tanıyor. Ucuz elektrik veriyor. Başka marka araba ile gitseniz normal fiyattan dolduruyorsunuz. Tesla da kendi araçlarına ucuz şarj imkanı sağlıyor.

Yani her elektrikli otomobil markası kendi şarj makinelerini kursa, kendi markasından araba alanlara ayrıcalıklar sunsa çok güzel olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @swat882
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.