Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
442
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TIP MI İNŞAAT MI???
D
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ben Fen lisesi öğrencisiyim ve Tıp mı Güzel bir yerde İnşaat mühendisliğimi okusam diye çok kararsızım.Biyolojiyi hiç sevmiyorum.Okuldaki biyoloji dersleri benim için hep sıkıcı geçmiştir.Çalışmasıda çok sıkıcı geliyor aksine Fizik derside çok sevdiğim bir ders yapabiliyorum abi işte Böyle bir durumdayken ailemden bana gelen öğütler hep tıp oku puanına yazık edersin inşaatçı olup sürüneceksin Boğaziçi -Odtü-İtü olsa bile artık İnşaat mühendisi olmak çok zor tarzı dönütler aliyorum hep.Ama sonuçta kendim okuyacağım İnşaat mühendisliği ilgimi çekiyor ve daha çok ilerde para kazanıp kendi işimi kurmak istiyorum çok yakın bir arkadaşımla.Ama olurda ilerde ne bu çektiğim çile tıp okusaydım şimdiye elimde arabam vardı arkadaşlarım ne güzel geziyor eğleniyor ben doğru düzgün para biriktiremiyorum uğraşiyorum tarzı düşüncelere kapılırım diye korkuyorum.Önerilerinizi almak isterim.Tıp olursa Adana Çukurova Tıp.İnşaat olursa Boğaziçi-Odtü-İtü.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Up up up





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmaths -- 24 Ocak 2019; 21:55:10 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Up up



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Y
5 yıl
Teğmen

Hocam tıpın biyoloji ile alakası yok. Geniş bir çevren, girişken bir yapın varsa inşaat oku istersen ama bence kesinlikle tıp.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam Pratisyen açığı olacakmış olmasa bile tanıdık tıp okuyanlar sermayemiz verilmiyor kesiliyor 5.5 k maaş aliyoruz o kadar okuduk diyorlar yaş 28 adam ders çalışıyor deli gibi uzman olmak için ki sevdiği halde biyolojiyi böyle ben sevmeden nasıl yapicam



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yaasink
T
5 yıl
Yarbay

Paran var ise baba zengin ise doğru düzgün bir okulda inşaaat mühendisiliği oku...Fasa fiso adı okul içi boş üniversitelerde ömür tüketme... İnşaat Mühendisi Türkiyede PARASI VAR İSE AÇ KALMAZ.... Milyonlarca eski evler yıkılıp yeniden yapılıyor.....Yaparsın satarsın...Ev, yazlık, dükkan, apartman, dükkan v.s.. PARA YOK KENDİ BAŞIMA RED KİTİM DERSEN TIP HER ZAMAN EN KIYMETLİ MESLEK.....Fasa fiso içi boş okullarda değil...Doğru düzgün okullarda doktor ol... Doktor emekli olmaz... Eskidikçe kıymetlenir....Kaliteli doktor her yerde sevilir...Aranır....Tercih senin... Kolay gelsin...



C
5 yıl
Er

Tıp suriyede olsa bile okunur nokta



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

N
5 yıl
Yarbay

okuyacağın derslerden ziyade önce yapmak istediğin mesleği seçmelisin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.