Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1432
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Tinder avcılarının yeni silahı ChatGPT sohbet botu: İşe yarıyor
U
geçen yıl
General
Konu Sahibi

Tinder avcılarının yeni silahı ChatGPT sohbet botu: İşe yarıyor
OpenAI ChatGPT'nin bu ay kullanıma açılmasıyla birlikte, sosyal paylaşım sitelerinde chatbot'un ekran görüntüleri ve sonsuz kullanım alanlarıyla dolu yeni tartışmalar başladı. Bazı TikTok kullanıcıları ise sohbet botunu Tinder eşleşmelerinde mesaj atmak için kullandıklarını anlatan videolar yayınladılar.



Ayrıca Bkz.TikTok yatay videoları test etmeye başladı



Yapay zekayı eşleştirme uygulamalarında kullanma girişimleri geçmişte de mevcuttu. Programcılar, yüzlerce kullanıcıya aynı anda mesaj göndermek için yapay zekayı kullanarak eşleştirme uygulamalarında insanlarla tanışmayı bir oyuna dönüştürmek için çeşitli girişimlerde bulundular. Bu girişimlerin en sonuncusu ise ChatGPT'yi kullanmak.



Tinder avcılarının yeni silahı ChatGPT sohbet botu: İşe yarıyor
Ancak ChatGPT kullananlar biraz daha fazla manuel çaba harcıyor. Biriyle eşleştiklerinde, ChatGPT'den ilgi alanlarına göre bir açılış mesajı istiyorlar. Daha sonra çıktıyı kopyalayıp yapıştırıyorlar ve eşleştikleri kişiye gönderiyorlar. Bu kişilerin TikTok'ta paylaştıkları videolara bakılırsa ChatGPT işe yarıyor.



Yapay zekadan, tanışma mesajı önerileri



Bir Tinder kullanıcısı, mesajlaştığı 1.80 boyundaki kadına bir şiir yazmak için ChatGPT'yi kullandı. Kadın buna bayıldı ve daha önce bir erkeğin kendisi için şiir yazmadığını söyledi. Bunun üzerine kadın, "Aman Tanrım! Daha önce hiç bir erkek bana şiir yazmamıştı. Çok şirin. Aman Tanrım, bayıldım" dedi ve tepkiler oldukça olumlu görünüyordu.



https://www.tiktok.com/@ekoastoic/video/7175301997229313322



İşte başka bir örnek, bu kez bir TikTok kullanıcısı ağırlık kaldırma temalı bir sohbet girişi talep ediyor. ChatGPT ise "Oturmamın bir sakıncası var mı? Çünkü o kalça itme hareketlerini yapmanı izlemek bacaklarımı biraz güçsüz hissettiriyor." önerisini sunuyor. Bu "sempatik" sohbet başlatma girişimi de başarılı oluyor ve "Tinder emekçisi", eşleştiği kişiyle buluşuyor.



https://www.tiktok.com/@normangains/video/7177113043392924933



Peki, Tinder'ı bu şekilde kullanmak ne kadar etik? Tanıştığınız kişi, mesajlarınızın yapay zeka tarafından oluşturulduğunu bilseydi nasıl hissederdi? Onlara mesajı aslında bir botun "yazdığını" söylemeyerek yalan mı söylüyorsunuz? Ya onlar da mesajlaşmak için ChatGPT kullanıyor olsalardı o zaman fark eder miydi?



Bunlar henüz yanıtlayamadığımız ancak yapay zeka hayatımıza daha fazla girdikçe kesinlikle boğuşmak zorunda kalacağımız sorular.




Kaynak:https://mashable.com/article/chatgpt-tinder-tiktok

 Haberi Portalda Gör

Tr için anlamsız.. Travesti ve ücretli dışında pek kimse yok. Onlar da şiir yazdın alsana %10 indirim demez herhalde. Türkiye'de leş maalesef tinder. Neyse ki yurt dışı var.
Yoruma Git
voodoo child - geçen yıl +6
C
geçen yıl
Yarbay

quote:

Bir Tinder kullanıcısı, mesajlaştığı 1.80 boyundaki kadına bir şiir yazmak için ChatGPT'yi kullandı.


Vurguladığınız, bold yazdığınız kısım "1.80 boyundaki kadın" :) Haberin ana fikri bu herhalde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Aralık 2022; 09:46:38 >


S
geçen yıl
Yarbay

Tinder'da geziyorsan durumun oldukça endişe verici. Bu ayrı bir durum. Tinder kadınlara yönelik bir uygulama, erkek isen şansın yok, tabi DH erkeği isen farklı.




M
geçen yıl
Yarbay

Tinder tanışma ve sohbet kanalındaki kadınlar muhtemelen bu yapay zeka yazarın kurduğu cümlelerin yanı sıra hızlı yazması ve uzun makale gibi cümleler kurmasından etkileniyorlar. Yani karşısındaki adamı zeki ve yüksek eğitimli, yaratıcı biri olarak görüyorlar. Bu tür adamların kariyerleri her zaman parlak olacağı için kadınlar bu adamlara düşüyor. Ama bir erkek bu kadar zeki ve hızlı yazan yapay zeka robotundan etkilenmez. Direk yüz, göz, meme ve kalça görmeden karar vermeyeceği için tuzağa düşmüyorlar. Sahte nü sanal fotoğraflarla bu da alışır tabii o ayrı konu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 20 Aralık 2022; 12:57:00 >


V
geçen yıl
Binbaşı

Tr için anlamsız.. Travesti ve ücretli dışında pek kimse yok. Onlar da şiir yazdın alsana %10 indirim demez herhalde. Türkiye'de leş maalesef tinder. Neyse ki yurt dışı var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Yüzbaşı

Kadınlar anlaşılmaz varlıklardır,
görünen o ki, GPT bunu başarmış :)




S
geçen yıl
Yarbay

TC kızı kadar yorucu bir insan evladı yoktur. Fotoğraf koymayacaksan ne işin var orda anlamıyorum. Amaç karşındakini beğenip eşleşmek değil mi?

Bir de eşleştiğimiz halde yani karşı taraf da beni beğendiği halde yazdığım en basit şeylere küfür yer gibi cevap alıyorum. Ya kardeşim alnına silah mı dayadılar konuşmayacaksan niye eşleşiyorsun. Bir soru soruyorum tanışmak için ne yapcan iyi böyle diyor. La havle.



S
geçen yıl
Binbaşı

buda sanal karı kız ayarlama olayı mı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 ay
Binbaşı

Tinder Emekçisi mi ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
4 ay
Yarbay

1.80 kız ne arar la bazarda?

https://www.youtube.com/watch?v=FBXKAdFaLXY&t=8s



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.