Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
87
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TikTok, 18 yaş altının ekran süresini kısıtlıyor
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

TikTok, 18 yaş altının ekran süresini kısıtlıyor
Bugün çocukların ve gençlerin bir numaralı eğlence aracı TikTok haline geldi. Saatlerini ekran başında geçiren nesiller için düzenleyici kuruluşlar da sosyal medya platformlarına baskı yapıyor. Bu anlamda ebeveyn denetimlerinin sıkılaştırılması veya ekran süresinin ayarlanması gibi tedbirler alınıyor.



TikTok’tan 18 yaş adımı



En çok izlenen sosyal medya platformu özelliğini koruyan TikTok tarafından yapılan açıklamada 18 yaş altındaki kullanıcıların ekran süresinin varsayılan olarak 1 saat ile kısıtlanacağı belirtildi.



Ayrıca Bkz.Uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar için “öpüşme” cihazı geliştirildi



Uygulama kullanımı esnasında 1 saat dolduğu zaman sistem kullanıcıdan şifre girmesini isteyecek. Şifre girdikten sonra ise izlemeye devam edebilecek. Kullanıcı dilerse Ayarlar menüsüne giderek kısıtlamayı kaldırabilecek.



Diğer taraftan Ebeveyn Eşleşmesi özelliği de güncellendi. Ebeveynler kendi TikTok hesaplarına bağlantı yaparak kontrolü ele alabilecekler. Videolar kelime veya etiketlere göre filtrelenirken günlük kullanım limiti de belirlenebilecek.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/03/02/tiktok-screen-time-limit-teens/

 Haberi Portalda Gör

E
geçen yıl
Yarbay

Sosyal medya camiasını 18 yaş altı domine ediyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

G
geçen yıl
Binbaşı

telefonunda tiktok yüklü olan eş dost akrabayla ilişkiyi lestim



G
geçen yıl
Binbaşı

En zararlı uygulama hele şu dublaj yapanlar karşımıza heryerde çıkanlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.