Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
THOMAS SÜPÜRGELER HAKKINDA
T
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Resmi distribütör olan Sanikom firması Thomas ile olan anlaşmasını iptal ettiğinden ve servis ağlarının yedek parça tedariği konusunda yaşadıkları sıkıntıdan dolayı servis hizmetlerini veremediklerinden bu süpürge'ye yönelmemenizi öneririm. Sıkıntı yaşayabilirsiniz arkadaşlar. Thomas Türkiye piyasasına distribütör olmadan bizzat kendisi girme kararı almış ama şuan için servis hizmetleri askıya alınmış durumda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Emir -- 28 Mart 2012; 16:57:51 >

-
12 yıl
Yarbay

süpürge o kadar kaliteliki servise gerek yok bikeresinde motora bizden kaynaklı su kaçtı ve pis koku yayıyodu 150 tl lik motor bölümünü ücretsiz değiştirdiler ve parçalırda çok kaliteli


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Şuan ki hizmetleri çoğu servis sağlamıyor ve ya ücret talep ediyorlar ve daha önceden alınan ürünlere ise yeni anlaştıkları servis ağlarında garanti kapsamına sokmuyorlar. Kalitesine söyleyecek bir şey yok ama bu durum Sanikom zamanında satın alıpta kullananlar için sıkıntı doğurabilir düşüncesindeyim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.