Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1055
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Witcher 3: Wild Hunt İçin Grafik veya Performans Sınırı Yok
U
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

CD Projekt Red, Sydney Morning Herald'la yaptığı bir söyleşide konsol ve PC platformundaki rekabet ve buna bağlı olan sınırlandırmalar üzerine konuştu.

Söyleşiden gelen bilgilere göre The Witcher 3: Wild Hunt için Xbox One ve Playstation 4'de olan sınırlandırmalar tamamen kaldırılmış. Yani CD Project Red, şuan geliştirdiği The Witcher 3: Wild Hunt'da performansın yüksek olması için grafikleri kısması gerekmiyor veya grafiklerin iyi olması için performanstan kısmaları gerekmiyor.

Tomasz Jarzebowski bu konuda şunları söyledi:

"Oyunu Xbox One, Playstation 4 ve PC platformları için geliştiriyoruz ve oyunu imkanımız olduğu kadar güzel göstermek istiyoruz. Sanırım bu konuda iyi bir durumdayız çünkü grafik veya performans bakımından hiçbir sınırlandırmalarımız yok. Bu yüzden en iyi görünen ve en iyi performansa sahip oyunumuzu yapacağız. The Witcher 3'ü geliştirdikçe daha da bilgileniyoruz. Bu bilgilerimiz The Witcher 3: Wild Hunt'a ve sonraki oyunumuza mutlaka yansıyacaktır."

The Witcher 3: Wild Hunt, önceki oyunundan 35 kat daha büyük olacak ve 100 saatlik bir oynanış sunacak. The Witcher 3: Wild Hunt'a 2015'in Şubat ayı içerisinde sahip olabileceğiz.

http://pausemenu.com/witcher-3-wild-hunt-icin-grafik-veya-performans-siniri-yok/
http://www.dualshockers.com/2014/03/30/next-gen-consoles-allows-for-the-witcher-hunter-3-wild-hunt-to-go-nuts-on-graphics/



K
10 yıl
Yarbay

BU OYUNU HEYCANLA BEKLIYORUM EN COK BEKLEDIGIM OYUN


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Binbaşı

1080P'nin artık bu nesilde standart olması gerekiyor 2015'e kadar umarım PS4'te en azından yakalanır 1080P değeri.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.