Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
238
Cevap
19941
Tıklama
15
Öne Çıkarma
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series türkçe yama ''İstek''
P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 10 eylül'de The Walking Dead: The Telltale Definitive Series geliyor.İçerisinde ana oyuna ait tüm sezonlar (4 sezon)+1.sezon için çıkmış olan 400 days dlc'si ve walking dead michonne (tüm sezonları)yer alıyor.Üstelik tüm bu saymış olduğum ana oyun,dlc ve yan oyunların tamamının grafikleri --elden geçirilmiş-- bir biçimde,10 eylül'de biz oyunculara sunulacak.Benim isteğim(ve eminim serinin hayranı olan her oyuncunun isteği) çıkmış olan tüm bu yamaların başarılı bir çevirmen arkadaş(lar)ımız tarafından derlenmesi.Halihazırda tüm sezonların yamaları mevcut,geriye sadece bir bütün haline getirilmesi kalıyor.Aslında son sezonu çeviren whynot'un çevirisi pek çok kişi tarafından topa tutuldu,belki son sezona el atmak isteyen çıkabilir.İlk iki sezon'un yanlış hatırlamıyorsam techno game ile oyunçeviri yamaları mevcut ve kaliteli yamalar fakat 3.sezon'u kim çevirdi bilgim yok.Buradan tüm saygıdeğer çevirmenlerimize,serinin hayranlarının bu talebine yanıt vermelerini diliyorum. :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba Görkem veya pek sevgili Anonymous grubu,
"Control'den sonra Walking Dead'i çevirmeyi düşünüyoruz" dediğimizde yaklaşık 4-5 ay önce "gö...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Emmanuel Goldstein - 4 yıl +14
Merhaba Can,

Yalnızca final sezonunu çevirmek vardı aklımda o zaman. Teknik aksaklıklar, dosya yapısı ve gösterilmesi gereken uğraş bizi bu yöne getirdi.

Tam 70.000 metin, yanlı...
Yoruma Git
Yorumun Devamı walküre - 4 yıl +13
Kolay etkilenen ya da ağlayan birisi değilim ama ilk sezon bende çoook derin bir iz bıraktı.İşin korkunç tarafı 1.sezon 5. Bölüm'ü babamın yanında oynarken babam mutfağa g...
Yoruma Git
Yorumun Devamı purrfect - 5 yıl +7
S
5 yıl
Binbaşı

İlk üç sezonda sorun yok fakat final sezonunun çevirisi baya kötü. Ümidim yok ama umarım biri finale el atar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet,bu mükemmel oyun bugün oyunculara sunuldu.Söz çevirmenlerimizde..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 10 Eylül 2019; 13:58:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Çavuş

Bekliyoruz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

oyunu sezon 1 oynamışdım sonra zamandan bırakdım şimdi bu çıkınca yamada olsa %100 uyumlu süper oynanır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Yarbay

forumda bu tarz oyunlarada yönelen olsa dolu dolu 50 saatten fazla oyun toplamda 23 bölüm gibi bir oyun var elimizde.umarım ilgilenen ilgi gösteren çıkar.



P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kolay etkilenen ya da ağlayan birisi değilim ama ilk sezon bende çoook derin bir iz bıraktı.İşin korkunç tarafı 1.sezon 5. Bölüm'ü babamın yanında oynarken babam mutfağa gitti ve o esnada bilgisayarın başında içli içli ağlamaya başladım.😄Sadece 1 değil hepsi mükemmel.Daha önce bir oyunun beni ağlatabileceğine asla inanmazdım. :) gerçi ufak bir araştırma sonucu pek çok youtuber'ın salya sümük videoları olduğunu gördüm. Save dosyam kaybolduğunda tekrar başlayıp tekrar ağladım fakat bu sefer tek başıma olduğum için hüngür hüngür ağladım.😂😂Şiddetle tavsiye ederim ve umarım birileri bu şahesere el atar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 10 Eylül 2019; 22:40:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MarjinaL_Kedi
S
5 yıl
Teğmen

Kesinlikle uyarlanması gereken oyunlardan biri. Sevgili çevirmenler, ilginizi bekliyoruz.



P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Halihazırda yama yapılmakta olan oyunlara ikinci yama yapan çevirmenlerimiz keşke kimsenin el atmadıgı bu oyunlara yama yapsa,hem oyunçevirileri anlamında büyük bir hizmet etmiş olurlar hemde duamızı alırlardı ama neyse ki inanıyorum bu efsaneye el atan birileri çıkacak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Çavuş

Mükemmel olur. Mutlaka bir el atan arkadaşımız/arkadaşlarımız çıkacaktır. Şimdiden başarılar ve teşekkürler.



P
5 yıl
Teğmen

Maalesef tüm türkçe yamalar, Definitive Edition ile uyumsuz.



B
5 yıl
Yüzbaşı

Eski yamalar bu sürümde uyumsuzsa yeniden hepsinin çevrilmesi imkansız gibi ama Final seazon kesinlikle yeniden çevrilmeli ama bu konuda pek istek yok gibi çoğu kişi WHY not ekibinin kötü ötesi yamasıyla oyunu bitirmiş gibi o yüzden ilgi görmüyor.
Ayrıca forumda translate yama yasak diye biliyorum, bu Why notun çevirdiği , Walkinig dead final episode 1-2-3 hala forumda Syberia da aynı şekilde yöneticilere söylüyorum. Bu yamaları forumdan kaldırın bari insanlar bu yamaları oynayıpta Türkçeyi unutmasınlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 11 Eylül 2019; 21:47:8 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Teğmen

Yamaları full açtım, uzantıları ttarch ve ttarch2. Oyun içinde ki ttarch2 olanların üzerine yamadakileri birebir kopyaladım, artık oyun da açılmıyor


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tekrardan yama yapılmasını gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.Oyunun önceki versiyonlarına ait yamalar gerekli programlar ile açılıp yeni versiyona elden girilerek adapte edilebilir.Yani oturup sıfırdan yapmak yerine eski çeviriye bakarak aktarabilirler(kopyala-yapıştır degil).Ama çabanız için teşekkür ederim ilgilenmek isteyen çevirmen arkadaşlarımız bu durumu hesaba katarak hareket ederler..ve böyle bir efsaneye translate yama yapılırsa çok afedersiniz yazıklar olsun.+Clementine ben kız zombi sen istiyor duj verecek 500 avro gibi bir çeviri olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Pagetti Rook
C
5 yıl
Teğmen

Hocam 79₺ verdim 1 ay bekledim Epic games'in kanser indirme hızı yüzünden 1 gün daha bekledim. Oyun indi 49gb şimdi Türkçe yama arıyorum eski yamaları entegre etmek imkansız mı ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşın söylediğine göre doğrudan copy-paste ile mümkün görünmüyor ama dedigim gibi eski yama dosyasını açıp,yenisine doğrudan değil elden kopyala-yapıştır yapılabilir.Yani çevirmek ile vakit harcamayıp eski yamayı yeni dil dosyasına yazacaklar ki zaten oyunceviri ile technogame yamaları çok kaliteli,heba olmasınlar.Ama final sezonuna el atılsa süper olur.İşin üzücü tarafı eskiden bu tür episode lu oyunların üstüne 40 çevirmen atlardı ama şimdi kimse kalmadı.Anca yama yapılmakta olan oyuna 2.yama yapsınlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @celme42
P
5 yıl
Teğmen

Siz yine de bir deneyin derim. Belki bende olmamıştır. Ama şu da var; sadece bir sezonda olsaydı tamam, anlardım, bende sorunlu derdim de bütün sezonlar uyumsuz maalesef. Yapabilenler bilgilendirirse güzel olur bu arada.




Bu mesajda bahsedilenler: @celme42
W
5 yıl
Er

belkide bizim türkçe yama hazırlamamıza gerek kalmaz ha?
skybound belki bizide düşünür (sanmıyorum ama)



C
5 yıl
Teğmen

Diziler'den v.s az çok ingilizce öğrendim. Bazı kelimeler dışında anlayabiliyorum, michonne'yi bitirdim. 1 sezon'da bitti, 2. sezon 4. episode'Ye geldim şimdilik seçimlerim hep istediğim gibi oldu. Aslında alışında daha rahat anlayabiliyorsunuz. Bir bakıma ingilizce'yi geliştirmeme yardımcı oldu :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @purrfect @WolfSamet
P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2012 de ilk sezonu ingilizce bitirdim ve anlamadıgım çok az kısım olmuştu ama yama ile oynadıktan sonra oyunu oynamadıgımı fark ettim..Yama ile oynamak çok başka çünkü ne dediklerine odaklanmak ile ugraşmıyor,hikayenin tadını çıkarıyor ve daha kolay bağ kuruyorsunuz.İnşallah el atan birileri çıkar ki halihazırda zaten tüm sezonların yamaları mevcut,anlayan birileri bakarak elden geçirse efsane olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @celme42