Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1194
Cevap
47825
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (55. sayfa)
N
3 ay
Yarbay

40 saate kadar nasıl uzattın oyunu ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
A
3 ay
Yarbay

Hocam ben 50.saatteyim. Daha abby görevindeyim :d Afetzede modunda oynuyorum... Kaç kez öldügümü hatirlamiyorum :d


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
S
3 ay
Binbaşı

Souls oyunu oynar gibi :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Absnthe
F
3 ay
Yarbay

Oynayarak. Afetzede modunda oynadım, her yeri dolaşarak toplanabilirleri bulmaya çalıştım(Yardım veya video bakmadan). Beğenmediğim çatışmaları tekrardan oynadım. Birde save sorunu olmuştu, 1 saatlik kaybım oldu fakat o dahil mi o süreye bilmiyorum. Şimdi bölümlerde kalan toplanabilirleri temizleyeceğim, ardından en zor seviyede ve kalıcı ölüm ile oynayacağım. Oyunda kalıcı ölüm başarımı olduğunu biliyordum fakat en zor seviye için de olduğunu bilmiyordum, biraz geç farkettim. O yüzden kendimi cezalandıracağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
Z
3 ay
Yarbay

24. Saatteyim ben de. Konsolda rushlamistim bu sefer dip kose acele etmeden gidiyorum. Oyunun dortte ucu bitti sanirim, hatta muhtemelen daha azı.

Bu arada yardirsaniz bile 27 saat civari suren bir oyunun nasil 40 saate uzatildigini sormak da tuhaf. Sanirsin 400 saat yazmislar. Ben de bu oynanis tarziyla 40 saati olmasa da bir 35 saati gorurum gibi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
3 ay
Yarbay

Hocam dediğin gibi oynayan 19 hatta daha kısa sürede bitiriyor. Forumda bir arkadaş 19 saatte bitirdim diye yazdı. Ben girmediğim bakmadığım yer bırakmadan oynadım 28 saat 58 dakika bitirdim. O sebeple 40 saat'e şaşırdım.

Yani yardırsan 27 değil çok daha kısa sürede bitiyor. Oyunu 15 saat bitirenler var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 16 Nisan 2025; 12:55:25 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
M
3 ay
Yarbay

Afetzede de oynuyorsanız mermi baya az hatta hiç atmıyor o sebepten aynı yerleri minumum malzeme harcıyarak geçmek çok önemli bende 30-35 saat civarı oynadım.Ayrıca oyunun yapay zekası muazzam.Kaç kez taktik yapıp kestiler beni



O
3 ay
Yarbay

O topa girmeyip birde abbyli bölümleri gereksiz uzatmayıp daha derli toplu yapsalarmış oyun efsane olacakmış



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @evohan
E
3 ay
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

O topa girmeyip birde abbyli bölümleri gereksiz uzatmayıp daha derli toplu yapsalarmış oyun efsane olacakmış
Sorma zaten abby olayı şok etti beni daha baştayım üzüldüm vallaha, yazmayım spoiler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Nisan 2025; 16:15:57 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 ay
Yarbay

yazdıktan sonra ... var oradan spoiler seç direk.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @evohan
E
3 ay
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

yazdıktan sonra ... var oradan spoiler seç direk.
Oo tamamdır eyvallah, Oyun spoiler






Abby denen kudurmuş domuza gıcık kaptım ya gitti Koca Kurt Joel, öyle kolay yem olmasıda biraz garibime gitti ayrıca, tabi ordan sonrasını bilmiyorum bir şey yazmayın



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O
3 ay
Yarbay

Bu dönüş yok dlcsini bir türlü anlayamadım
Başarım için o panodaki bölümlerin hepsini oynamak gerekiyor mu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
3 ay
Yarbay

Yahu bitti oyun. Toplam süre 26 saat. Bayağı da ağırdan aldım ama düşündüğümden daha kısaymış demek ki. Ben bu oyunu iki günde falan yardırıp bitirmiştim konsolda. O zaman da benzer sürede bitirmiştim diye hatırlıyorum. Bitse de gitsek moduna sokmuştu aslında ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

40 saate uzatmak ciddi zormuş üstteki arkadaşın günahını almışım. En zor modda aynı bölümde onlarca kez ölünse belki 40 saati görür. Hatta oyun içi sayaç 21 saat diyor da steam 26 saymış.



S
3 ay
Binbaşı

Büyük bir patch gelmiş.
https://steamdb.info/patchnotes/18129998/


Release Notes - 1.2.10416.0553

Addressed a bug where players were unable to fire weapons on the first mouse click, after using the mouse to restart a checkpoint.

Fixed an issue where players would automatically fire their weapon, when aiming after a stealth kill, if the Reload/Quick Throw/Use action was mapped to [R].

Enabling NVIDIA DLSS Frame Generation in the launcher now increases the frame rate by the same amount as enabling it in the in-game Display menu.

Addressed an issue where completing a No Return Challenge would not reward the player with the associated weapon skin.

Refracted light in the aquarium is no longer affected by high frame rates, preventing it from being distracting and overly flashy.

Resolved shadow pop-in issues on the side of a building and flickering in a blood stain on the floor of a building in the Capitol Hill area.

Fixed a crash that could occur when loading into a cutscene with a wide Field of View setting.

Resolved a bug that could cause Direct3D Invalid Call crashes.

Fixed a bug that caused some username text on No Return leaderboards to appear as question marks.

Resolved an issue that could cause dark lines to appear in volumetric fog during camera movement on ultrawide aspect ratios.

Updated AMD FidelityFx to version 1.1.3 and resolved excessive jitter on Steam Deck when FSR Frame Generation is enabled.

Addressed a bug where pressing 'Reset to Default' in the Graphics menu would cause the preset to incorrectly appear as 'Custom'.

Various fixes for visual bugs in ultrawide cinematics.

Various stability improvements.

Various localization fixes.

Various UI bug fixes.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 ay
Yarbay

İlk maddedeki hata çok canımı sıkmıştı oynarken. Tam oyunu silip süpürünce getirdiler güncellemeyi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @speedycihan
O
3 ay
Yarbay

Zorluk şartı var mı yoksa kolayda da oluyor mu
Açıklamalarda zorlukla ilgili birsey görmedim normal modda bile zorluyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ucuzcufiko
T
3 ay
Yarbay

Sadece günlük turda gerçekçi zorlukta oynama başarımı var. Onun dışındaki turları hep en kolayda oynayabilirsiniz. Hatta çatışma erişilebilirliğindeki kolaylaştıran ayarları bile kullanabilirsiniz. Ama günlük turu gerçekçi zorlukta oynamanız lazım başarım için. Onda ölürseniz bir gün beklemeniz gerekiyor sonraki günlük tur için. Normal turlarda ölseniz bile tamamladığınız mücadeleler kalıyor. Başarımlar için tüm mücadeleleri de açıp tamamlamanız lazım. Önce tüm karakterleri açmaya bakın, sonra mantığı anlayınca gerisi gelir zaten. Her karakterle bir tur atınca zaten açılmayan karakterler de açılıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 17 Nisan 2025; 22:45:42 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OptimizedSettings
O
3 ay
Yarbay

Değerli bilgileriniz için teşekkürler hocam :) evet biraz oynayınca neyin ne olduğunu çözdüm rdr 2 tarzı bol bol challenge eklemişler :))



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The Frost
N
3 ay
Yarbay

Arkadaşlar temiz kurulum da işe yaramamış. Eski sürücüye geçtim. 576.02 son çıkan sürücü sorunlu. Isı sensörü okuma sorunu var o sebeple 572.83 geri döndüm.



S
3 ay
Yarbay